Ji puikiai prisimena laikotarpį iki vasaros, kuomet tokių lengvų, mielų, įvairių medžiagų ir raštų sunkelių parduotuvėse reikėjo ieškoti su žiburiu.

,,Man tikrai labai patinka, tokios meilutės, lengvutės suknelės - jų nusipirkau bent tris. Šitą pirkau ,,Madoje“, nors aišku, tokių pilni Gariūnai. Ten kainos mažesnės, pasirinkimas didelis, bet aš parduotuvėse perku, nes mėgstu patogiai matuotis“, - pasakoja Donalda, už sukneles dažniausiai paklojanti iki trijų šimtų litų.

Iškilmėms skirtų suknelių Donalda neperka, o naudojasi nuomos punktų paslaugomis. ,,Išeisi į viešumą vilkėdama brangią suknelę, o paskui tikrai ilgai negalėsi su ja pasirodyti viešumoje. Tai namuose neprisandėliuosi tiek drapanų“, - sako vasarą itin aktyviai gyvenanti renginių organizatorė.

Donalda, jeigu ruošiasi į darbą, kur laukia daugybė svečių, greta besisukiojančių su kokteiliais rankose, dažniausiai renkasi juodos spalvos drabužius, tačiau pastaruoju metu moteris pamėgo ir savo akių spalvos drabužius – pilkšvai žalią, salotinę.

Paklausta apie batelius, Donalda pasiguodė, jog skirtingai nei jie atrodo – minkšti, lengvi, džinsiniai vasariniai bateliai nėra tokie patogūs. „Tačiau nepaisant to, kad trina kulnus, grožis kartais reikalauja aukų“, - kalbėdama šypsojosi Donalda ir pridūrė, jog nieko nėra maloniau, kaip po savaitgalio apsiauti patogius sportinius batelius, šokti į džinsus ir apsivilkti lengvą palaidinę. ,,Va, ir dabar kavinėje laimėjau marškinėlius su Pekino olimpinių žaidynių simbolika“, - džiaugiasi Donalda.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją