„Per šešerius metus televizijose įvyko nemažai blogų ir gerų pokyčių, pavyzdžiui, gerai yra tai, jog žymiai daugiau dėmesio skiriama laidų kokybei. Ar aš pasiilgau darbo televizijoje? Pasiilgau galbūt to, kas man labai organiška ir labai artima, tai yra darbas studijoje – kameros, režisierius, operatoriai, tai man tas žiauriai patinka, kažkaip labai natūraliai „susivalgo“ - labai paprastai viskas išeidavo“, – sako G. Masalskis, būsimas Lietuvos televizijos muzikinio projekto „Triumfo arka“ vedėjas.

Šiame kiekvieną savaitę transliuojamame projekte rungsis profesionalūs dainininkai, kuriems akomponuos Kauno simfoninis orkestras, o metų pabaigoje žiūrovai ir komisija išrinks nugalėtoją. Kartu su G. Masalskiu laidą ves ir buvusi „Šokių dešimtuko“ dalyvė ir vedėja Laura Imbrasienė bei pirmuosiuose lietuviško kino apdovanojimuose geriausiu metų aktoriumi pripažintas Marius Jampolskis.

G. Masalskis, per šešerius metus sulaukęs pačių įvairiausių prodiuserių pasiūlymų, šiandien džiaugiasi, jog sulaukė tokio pasiūlymo, kuris, kaip jis sako, veža. „Visos fonogramos, papų rodymas, – visa tai gal ir įdomu, bet ne man. O dabar tikrai esu labai laimingas, kad pasiekiau tokį lygį, kai galiu rinktis. Dabar nereikia galvoti apie tai, kaip išgyventi tik dirbant televizijoje“, - pasakoja G. Masalskis, jau dešimt metų sėkmingai vystantis nuosavos renginių organizavimo įmonės veiklą ir sėkmingai vystantis maitinimo įstaigos verslą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją