Taip naujojo TV serialo „Broliai“ aktoriai ir laidų „Dzin“ bei „Puikusis šou“ merginos stengėsi norėdami laimėti žaidime „Skylė sienoje“.

„Skylė sienoje“ – naujojo TV3 sezono žaidimas, kuriame rungiasi dvi komandos. Kiekvienas komandos atstovas, atsistojęs ant baseino krašto, turi susirangyti taip, kad pratilptų pro tam tikros formos skylę į jį važiuojančioje sienoje. Jei žaidėjas pro skylę nepralenda – iš jūros putos pagaminta siena įstumia jį į baseiną.

Pirmosios laidos filmavime rungėsi serialo „Broliai“ vyrukai – Vytautas Rumšas jaunesnysis, Jokūbas Bareikis ir Karolis Sakalauskas bei laidų „Dzin“ ir „Puikusis šou“ merginos – Oksana, Aušra ir Ieva.

Į baseiną, neįveikę skylių sienoje, krito ne vienas komandos dalyvis, o sausam iš vandens nepavyko išlipti nė vienam – po penkių rungčių visi dalyvavusieji draugiškai pasipliuškeno.

Daugiausiai žiūrovų ovacijų, juoko ir plojimo bei laidos vedėjų Aistės Paškevičiūtės ir Džiugo Siaurusaičio palaikymo sulaukė Vytauto Rumšo pasirodymas. Aktorius turėjo pralysti pro nedidelę „V“ fotmos skylę į jį važiuojančioje sienoje. V. Rumšas sumanė tai padaryti atsisėdęs ant žemės. Deja, skylė buvo per siaura ir jūros putos sieną Vytautas kliudė vyrišku pasididžiavimu – taip nulauždamas sienos kampą. Tai aktoriaus nesutrikdė, o netgi atvirkščiai – suteikė „Broliais aliuminiais“ pasivadinusiai vyrukų komandai daugiau pasitikėjimo.

Tuo tarpu merginų komanda „Mėlynosios gėlytės“ kaip įmanydamos rangėsi ir sumaniai išvengė baseino vandens. Tačiau vyrų gudrybės ir užpakaliukų raumenų kietumo demonstravimas padėjo jiems prasiveržti į priekį.

Akimirkos iš nuotaikingo laidos filmavimo – Klubas.lt fotogalerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją