Klubas.lt skaitytojams primena sudaužytų širdžių istorijas ir siūlo išrinkti žvaigždę, kuriai širdis buvo sudaužyta skaudžiausiai.

Nijolė Pareigytė (nuotrauka viršuje). Nijolės ir Egmonto Bžesko meilės istorija dar dabar prisimenama. Nijolė dažnai prisimena, kaip jiedu kartu gyveno, keliavo ir mylėjo. Dar dabar, paklausta, koks vyras Nijolei seksualiausias, ji drąsiai rėžia, kad seksualiausias Lietuvoje – E. Bžeskas. Matyt Egmontas Nijolės širdy įstrigo ilgam.

Justė Mozolytė. „Šokoledo“ narės Justės Mozolytės širdį sudaužė vienas geidžiamiausių Lietuvos atlikėjų Vaidas Baumila. Dar tuomet, kai Vaidas dalyvavo realybės šou „Dangus“, o Justė buvo šokėja, pora atrodė kaip tikri įsimylėjėliai. Po Vaido Brolio Donato vedybų netgi pasklido kalbos, kad atėjo laikas vesti ir Vaidui. Tačiau praėjus šiek tiek laiko po realybės šou, poros keliai išsiskyrė. Justė liko be žymaus draugo.

Svetlana Pronina. Svetlana, ištekėjusi už advokato Gido Buroko, atrodė išties laiminga. Moteris pasipuošė ekstravagantiška suknele ir tikėjo amžina meile. Tačiau praėjus vos keliems mėnesiams po vedybų, advokatai paskelbė apie skyrybas. Moteris savo sutuoktiniui iškėlė bylą dėl nepavykusios santuokos ir pateikė keliasdešimties tūkstančių ieškinį moralinei žalai atlyginti. Matyt moters širdis išties skaudžiai sudaužyta.

Romas Dambrauskas. Nemažesnį širdies skausmą patyrė ir muzikantas Romas Dambrauskas. Jo širdį sužeidė ne tik žmona (dabar jau buvusi) Asta, bet ir bičiulis Eugenijus Ostapenko. E. Ostapenko viešai, per televiziją, atsiprašė Romo, kad miegojo su jo žmona, taip pat savo šiais žodžiais patvirtindamas faktą. Romo ir Astos keliai išsiskyrė, o širdyje liko neišgydoma žaizda. Iš šios situacijos pasipelnė tik atlikėjas E. Ostapenko – būtent po meilės trikampio skandalo jis žaibiškai išpopuliarėjo.

Asta Pilypaitė. Kone idealia laikyta Astos Pilypaitės ir Lino Zarecko-Choro santuoka netikėtai nutrūko. Nors Asta Pilypaitė vyrui už kalbas, kad nori ją palikti, buvo pasiruošusi atleisti, Choras buvo griežtas ir kategoriškas – Linas teigė, kad Astai be jo bus geriau. Po kiek laiko, surengusi koncertą, Asta prisipažino Liną tebemylinti, bet tai jos mylimojo nuomonės nepakeitė.

Elena Puidokaitė-Atlanta. Atlantos širdies žaizdos negijo ilgai ir apie nelaimingą meilę atlikėja kurį laiką nė nenorėjo kalbėti. Tačiau visi pamena jos ir advokato Oskaro Silevičiaus meilę, kurios vaisius – mažoji E. Puidokaitės dukrelė Saulė. Vos po gimdymo Oskaras Atlantai pranešė, kad palieka ją ir dukrelę ir išeina pas kitą – Ievą Juzeliūnaitę. Maža to, Oskaras neigė tėvystę tol, kol ji nebuvo įrodyta DNR testu. Atlanta gali džiaugtis puikia dukrele, kuri geriausiai gydo širdies žaizdas.

Skaiva Jasevičiūtė. Dar gyvendama Klaipėdoje Skaiva suko meilės lizdelį su atlikėju Milanno. Meilė buvo karšta, tačiau ne amžina. Pasibaigus realybės šou „Baras“, kuriame dalyvavo Skaiva, moteris išsikraustė į Vilnių ir ilgalaikiai santykiai pamažu atšalo. Nors Milanno ir Skaiva vienas kitą mylėjo – meilė nebuvo pakankamai stipri, kad jiedu galėtų išsaugoti draugystę per atstumą. Kieno širdis sudaužyta skaudžiausiai – spręskite balsuodami straipsnio dešinėje.

Viktorija Juchnevičiūtė. Realybės šou „Dangus“ dalyvė šiame šou surado meilę, bent taip atrodė iš pradžių. Natas ir Viktorija draugavo ne tik realybės šou metu, bet ir jam pasibaigus. Kalbama, kad Natas Viktoriją pametė dėl pernelyg konservatyvaus karaimės ir jos artimųjų pažiūrio į nesantuokinę meilę. Nors Natas šį rudenį vedą kitą merginą, o Viktorija turi kitą širdies draugą – artimos draugystės pabaiga kiekvienam palieka randus.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją