Paklaustas, kokios spalvos turėtų būti kedai, kad konsultantės paprašytų atnešti antrą batą, Dūnis pradeda dėstyti visą ,,savo sistemą“.

,,Svarbiausia – visuma. Kaip atrodysiu, jeigu bus balti batai, baltos kojinės ir juodos kelnės???! Tikrai - mažų mažiausiai idiotiškai“, - sako Dūnis, kuris, kai būna ypač karšta, sportinius batus iškeičia į sandalus.

Dūnis pripažįsta tik mėlynos spalvos džinsus, nors jo mylimiausios spalvos – klasikinės juoda ir balta. ,, Maikučių kažkokių kitokių pas mane nelabai ir rastumėt, jeigu pažiūrėtumėt į mano spintą – tik juoda ir balta...Gal kokią vieną rožinę rastumėt ar su kokiais dryžiais žalsvais“, - pasakoja Dūnis, marškinėlius, su kuriais pozavo KLUBAS.lt fotografui, nusipirkęs dar prieš Europos vyrų futbolo čempionatą.

Pagrindinis kriterijus renkantis drabužius – nuojauta ir jausmas, pasižiūrėjus į veidrodį. Dainininkas nelaukia sezono mados pristatymų, nekreipia dėmesio į firmų pavadinimus, o užmetęs akį į veidrodį, nusprendžia – jam tai tinka ar ne.

Paklaustas, ką mano apie vyriškus papuošalus ir aksesuarus, dainininkas purto galvą – jį puošia tik balto aukso vestuvinis žiedas, kurio dainininkas nenusiima ir prieš eidamas į naktinį klubą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją