Tai pramogų pasaulio poros, kurios kadaise slėpėsi, neigė draugystę, planuojamą santuoką ar nėštumą. Šiandien visi žinome, kad jiedu (žymioji ji ir žymusis jis) drauge. Todėl Klubas.lt skaitytojams siūlo išrinkti žaviausią, gražiausią, patraukliausią ir labiausiai vykusią pramogų pasaulio porą. Kandidatai:

Karina Krysko ir Saulius Skambinas (nuotrauka viršuje). Karina ir Saulius pažintį užmezgė šokių aikštelėje, kai dalyvaudami televiziniame projekte drauge aistringai sukosi ant parketo. Kurį laiką pora slėpė draugystę, bet dabar „Šokių Eurovizijos“ nugalėtojai nebeslepia šiltų jausmų. Pramogų pasaulio užkulisiuose net pasklido kalbos, kad Karina laukiasi, bet moteris tai neigia (taip elgiasi visos žvaigždės).

Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas. Dar viena ant parketo susikūrusi pora. Rūta ir Deividas taip pat pamilo vienas kitą šokio sūkury. Nors R. Ščiogolevaitė šešeriais metais vyresnė už savo išrinktąjį, pora, ant jų pačių, puikiai sutaria, o tikriausias meilės įrodymas – beveik aštuonių mėnesių amžiaus sūnus.

Jurgita Jurkutė ir Rytis Širvaitis. Tai dar viena žinoma pora, kuri ilgai slėpė savo santykius nuo visuomenės. Dar praėjusiais metais, kai Jurgita laimėjo gražiausios lietuvaitės titulą ir vyko atstovauti Lietuvai pasauliniame konkurse, laikraščių antraštėse mirgėjo žinia, jog jos išlydėti atėjo paslaptingas verslininkas, kuris, beje, yra vedęs. Dabar, praėjus metams, verslininkas nebeslepia savo santykių su gražuole, o ir gražuolė nebijo viešai pakštelti jam į skruostą.

Natas (Gediminas Nadtočis) ir Erika. Realybės šou „Dangus“ dalyvis ir jo draugė Erika jau šį rudenį žada sumainyti aukso žiedus. Nors Natas šios informacijos nepatvirtina, artimi šaltiniai praneša, kad vestuvės bus. Po realybės šou Natas kurį laiką draugavo su kita šou dalyve karaime Viktorija, kuriai vaikinas netgi piršosi, bet jų santykiai nutrūko. Dabar Natas laimę rado Erikos glėbyje.

Violeta Tarasovienė ir Vilius Tarasovas. Praėjusią vasarą atšokę vestuves Tarasovai toliau laimingai suka šeimyninį lizdelį. Jiedu susilaukė dukrelės Gabrielės, kartu kuria ir koncertuoja. Jau pasibaigusiame TV sezone Vilius ir Violeta netgi kartu vedė muzikinę laidą. Lietuva apie jųdviejų slepiamą meilę sužinojo, kai „Radiocentro“ apdovanojimų scenoje Violeta (tada dar Riaubiškytė) garsiai, aiškiai ir nukreipusi žvilgsnį reikiama linkme ištarė: „Katine, myliu tave“. Katinas, supraskite, buvo Vilius.

Natalija Zvonkė ir Deivydas Zvonkus. Viena žymiausių pramogų pasaulio porų vadinama Zvonkų šeima savo santykių neslėpė: neslėpė ir piršlybų (jos vyko TV laidoje), neslėpė ir mergvakario (jis buvo rodomas per TV), neslėpė ir vedybų – apie jas kalbėjo visa Lietuva. O ko čia slėptis, kai esi laimingas. Atrodo trečiajam „B‘avarijos“ nariui atiteko išties nepaprasta nuotaka, bet svarbiausia šeimoje susikalbėjimas – jei vienas kitą supranta, pykčių nekyla.

Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė. Žilvinas ir Irena šiais metais švenčia 10 metų vedybų sukaktį. Pora susipažino, kai Irena šoko, o Žilvinas dainavo – juos suvedė pramogų verslas. Pakantumo vienas kitam Žvaguliai nestokoja – juk reikia atremti ne tik gerbėjų antplūdžius, bet ir bendro darbo scenoje ir bendrų repeticijų įtampa. Nors kiekvienoje šeimoje pasitaiko visko Irena ir Žilvinas jau dešimtmetį kartu.

Arūnas Valinskas ir Inga Valinskienė. Arūnas ir Inga – viena solidžiausių ir ilgiausiai šeimyninį gyvenimą vedančių porų. Televizijos vilkas Arūnas ir televizijos balsas bei atlikėja Inga duodami interviu negaili vienas kitam komplimentų. Arūnas ne kartą yra minėjęs, kad Inga – jo gyvenimo moteris – geresnės jis nė negalėjo įsivaizduoti.

Inga Paksaitė-Stumbrienė ir Aivaras Stumbras. Aivaras pramogų pasaulyje nesisuka, bet jo žmona Inga, sekdama mamos pėdomis, su žurnalistais bendrauja ir televizijos projektuose dalyvauja noriai. Pavyzdinga šeima augina dukrelę Estelą, kartu poilsiauja, linksminasi ir rūpinasi buitimi. Inga Klubas.lt žurnalistams yra sakiusi, kad Aivaras – idealus vyras.

Juozas Liesis ir Eglė Skrolytė. Nors dabar Juozas ir Eglė gyvena šeimynišką ir kur kas ramesnį gyvenimą nei anksčiau, vis dėlto daugelis žinome šią žavią pramogų pasaulio porą. Pora draugauja (o dabar ir gyvena šeimoje) nuo neatmenamų laikų – skyrybos ir susitaikymai vis dėlto baigėsi ir Juozas Liesis, sūpuodamas pirmagimį rankose, gali drąsiai traukti „B‘avarijos“ repertuarą: „Mums jūra iki kelių, dangus lyg pažastų...“. Kai šeima laiminga – jūra išties iki kelių.

Alanas Chošnau ir Aida Žiliūtė Atlikėjas ir jo vadybininkė. Pradžioje pora neigė, kad juos sieja daugiau nei darbiniai santykiai. O šiandien žiniasklaidą apskriejo žinia, kad Aida laukiasi vaikelio nuo Alano. Pora šios žinios nepripažįsta, tačiau jau seniai nebeslepia, kad jie drauge ne tik dirba, bet ir leidžia laisvalaikį. Pora kaip tvora.

Gražiausią pramogų pasaulio porą rinkite balsuodami straipsnio dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją