L. Imbrasienė nesivaiko garsių vardų, etikečių, o neretai tiesiog užsuka į paprastą lietuvišką turgų. ,,Kiekviename turguje atsiranda nors vienas žmogus, kuris turi gerą skonį ir atveža originalių daiktų. Neretai užsuku pas vieną prekeivę, iš kurios tuščiomis rankomis neišeinu”, - pasakoja L. Imbrasienė.

Pagrindinis kriterijus renkantis drabužius – natūralumas. TV projektų dalyvė ir vedėja nemėgsta ryškių barbiškų spalvų – ružavos, salotinės. Ją atbaido ir sintetinio audinio gaminiai.

Kad L. Imbrasienė renkasi tik natūralaus audinio drabužius, įsitikino ir KLUBAS.lt žurnalistai, visai atsitiktinai L. Imbrasienę sutikę Lietuvos televizijos koridoriuose - moteris vilkėjo baltas iš jos taip mėgstamo lino pasiūtas kelnes.

Beje, kelnės L. Imbrasienei – nepakeičiamas drabužis, tačiau ne pats ,,palankiausias”. ,,Sijonų turiu, bet labai mažai. Net vyras pyksta, nes jam labai gražu, kai mane mato su sijonu. Bet čia, kaip ir su aukštakulniais – man pačiai tikrai labai gražu, bet taip pavargsta kojos, kad pernelyg dažnai nesiaukoju ir aviu batus su žemesne pakulne”, - pasakoja L. Imbrasienė.

Dar vienas požymis, pagal kuriuos L. Imbrasienė renkasi drabužius – laisvumas. ,,Mėgstu įvairius raštus, spalvas, modelius, bet svarbiausia, kad drabužyje nesijausčiau įsprausta. Palaidinės, suknelės, kelnės – viskas turi būti šiek tiek laisva, jeigu su tuo drabužiu noriu jaustis gerai”, - pasakojo L. Imbrasienė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją