Internautai rinko tą įžymybę, kuri verta vadintis vakarėlio liūtu – tai reiškia, jog tas žmogus dalyvauja nesuskaičiuojamoj daugybėj kviestinių, naktinių, prabangių ar populiarių vakarėlių.

Vakarėlių liūtu didžioji dauguma titulavo verslininką Marių Gelažniką. Net 29 proc. balsavusiųjų nė nesuabejojo, kad būtent jis aktyviausiai lankosi pasilinksminimo vietose. Prabangių drabužių parduotuvių savininkas ir populiarus žmogus vakarėliuose, net jei į juos ateitų vienut vienutėlis, niekada nenuobodžiautų – kiekviename jų Marius turi ne veną draugą ir būrius elitinių pažįstamų.

Klubas.lt skaitytojai neabejoja, kad linksmybes mėgsta ir Jogaila Morkūnas. 21 proc. vakarėlių liūtu išrinko būtent Jogailą. Aktyviai organizuojantis vakarėlius ir juose dalyvaujantis greitakalbis Jogaila vakarėlių metu taip pat nenuobodžiauja – jį supa ne vienas pašnekovas – J. Morkūnas visada randa ką pasakyti ir kaip pralinksminti draugus.

Trečioje vietoje liko atlikėja Nijolė Pareigytė. 20 proc. Klubas.lt skaitytojų mano, kad būtent ji aktyviausiai dalyvauja vakarėliuose. N. Pareigytę galima būtų tituluoti vakarėlių liūtuke – ji ženkliai aplenkė kitas balsavime dalyvavusias merginas – Giedrę Rusytę ir Agnę Jagelavičiūtę. Nepaslaptis, kad N. Pareigytė su vakarėlių liūtu M. Gelažniku yra geri bičiuliai – jiedu abu nepraleidžia geriausių sostinės pasilinksminimų.

Skaitytojų nuomone, rečiausiai vakarėliuose lankosi stilistas Kęstutis Rimdžius – tik 17 skaitytojų manė, kad jis gali būti tituluojamas vakarėlių liūtu. Tuo tarpu už kitą stilistą, Mantą Petruškevičių, balsavo 58 internautai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją