Tai paaiškėjo po praėjusią savaitę KLUBAS.lt surengtos skaitytojų apklausos.

Iš viso dėl stilingiausio Lietuvos plikagalvio titulo varžėsi 11 pramogų ir sporto įžymybių. Edmundas Kučinskas nuo pat balsavimo pradžios išsiveržė į lyderius ir nors jo įgyta solidi persvara sulig kiekviena diena tirpo, vis dėlto jam ant kulnų mynęs Lietuvos juodojo humoro tėvas Algis Ramanauskas-Greitai nesugebėjo pasivyti savo varžovo. E.Kučinskas surinko 19 proc. visų balsų (iš viso balsavo 1522 skaitytojai), o A.Ramauskas-Greitai – septyniolika proc.

Trečiąją garbingą vietą pasidalino du silpnosios lyties dėmesiu nesiskundžiantys išvaizdūs plikagalviai – aktorius Ramūnas Rudokas bei renginių vedėjas Marius Šmitas. Stilingiausių plikagalvių sąrašą užbaigia 4 proc. balsų pelnęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Ramūnas Butautas ir vos 2 proc. sugebėjęs pelnyti dainininkas Donatas Baumila-Dūnis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją