Bendrovė jau šį rudenį pristatys naujausią jo vyrišką rudens/žiemos kolekciją, o aktyvią plėtrą planuoja ir ateityje. Pasak „Fashion Gates“ valdybos pirmininkės Astos Valentaitės, galimybė įsigyti šio mados dizainerio naujausių kūrinių Lietuvoje bus kone vienintelė beveik visoje Rytų Europoje.

„Tai išties vienas perspektyviausių ir įdomiausių drabužių ir aksesuarų kūrėjų pasaulyje, tad neslėpsiu, kad šią sutartį vertiname labai palankiai. Iki šiol jo dar niekas neatstovavo Rytų Europoje, tad esame pirmieji, nors žinau, kad derybas su juo bando vesti ir kitų šalių verslininkai“, - sako ji.

Prieš kelerius metus „Gucci“ mados namus atgaivinusio dizainerio Tomo Fordo kuriamų kolekcijų stilių itin vertina tokios pasaulinės žvaigždės kaip Madonna, George‘as Clooney, Bradas Pittas, Lindsay Lohan, Jennifer Aniston, o jo kuriamais drabužiais bus rengiamas pagrindinis legendinio naujausio filmo apie Džeimsą Bondą herojus, rašoma pranešime spaudai.

Anot A. Valentaitės, derybas dėl bendradarbiavimo su „Viniaus vartais“ inicijavo pats T. Fordas.

„Tomo Fordo atstovas dar 2007 metų spalio pabaigoje, prieš pat kvartalo atidarymo vakarą, pakvietė į susitikimą dėl galimos partnerystės“, - teigia A. Valentaitė. Nors sutartį su šio dizainerio namais bendrovė sudarė kiek anksčiau, tačiau jos įgyvendinimas pradedamas tik nuo kito mėnesio.

„Tai tam tikra mūsų verslo specifika, tad natūralu, kad pirminis kontraktas yra pasirašomas gerokai anksčiau nei atvežama kolekcija, nes kolekcijų užpirkimai daromi prieš pusmetį kiekvienam sezonui“, - sako ji.

Tomo Fordo drabužiais ir aksesuarais prekiaus mados salonas „Luximus“, kuriame atstovaujami tokie prekės ženklai kaip Brioni, Versace, Ralph Lauren, Valentino ir Roberto Cavalli.

„Turime įdomių plėtros planų, susijusių su naujų pasaulinių prekinių ženklų atvedimu į Lietuvą. Stebime šalies rinką, jos mados tendencijas, kryptis bei poreikius ir tikrai neketiname sustoti plėtroje“, - sako „Fashion Gates“ valdybos pirmininkė.

Tomas Fordas yra laikomas vienu garsiausių ir kartu kontraversiškiausių mados kūrėjų pasaulyje. Atgaivinęs „Gucci“ mados imperiją bei pratęsęs „Yves Saint Laurent“ geriausias tradicijas, jis prieš kelerius metus nutraukė bendradarbiavimą su šiais mados namais bei sukūrė savo prekės ženklą, kurio atstovavimas per metus pasaulyje suteikiamas ne daugiau kaip kelioms užsienio bendrovėms ir yra laikomas vienu geidžiamiausių prekinių ženklų prekybininkų tarpe.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją