Naujajame LNK sezone jis ves brangiausią Lietuvoje TV žaidimą „Vienas prieš visus“.

Žaidime, kuris iš proto veda amerikiečius, o Europoje pripažintas azartiškiausiu šou, skamba ne tik atsakymai, bet ir šūksniai, padrąsinimai, netgi panieka ir grasinimai bailiams. Žaidime pateikiami klausimai, į kuriuos pagrindinis žaidėjas turi teisingai atsakyti. Jis žaidžia prieš priešiškai nusiteikusius „juos“. O „jie“ - tai kiti penkiasdešimt žaidėjų, pasiruošusių atimti visus laimėtus pinigus. Kažkas būtinai laimės – vienas arba visi, - rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

A. Lukošius sako sutikęs tapti šios laidos vedėju, nes ji – intelektuali. „Vaikystėje turėjau tris norus. Vienas iš jų skambėjo taip: norėčiau būti labai labai protingas. Ar jis išsipildė? Pamatysite laidoje!“, - kaip visada šmaikščiai pasakoja „Vieno prieš visus“ vedėjas.

Charizmatiškasis muzikantas sako esąs „žinių kolekcionierius“. „Nuo pat mažens žinios, protas man buvo aukščiausia vertybė. Visuomet žiūrėdavau TV viktorinas ir tikrindavau savo žinias. Kaupiu faktus, žinias ir dažnai jas visur demonstruoju. Šis žaidimas skirsis nuo kitų tuo, kad jis nebus pagrįstas akla sėkme. Čia reikės žinių, o sėkmė priklausys tik nuo pačių žaidėjų, o ne nuo kokių nors aukštesnių galių“, - sako naujosios LNK laidos vedėjas A. Lukošius.

Paklaustas, ar yra tokia sritis, apie kurią jis nieko nenusimanytų, A. Lukošius šmaikštauja: „Jei apie ką nors nieko nežinau, vis tiek galiu kalbėti pusvalandį ta tema...Jei rimtai, visuomet būdavo sunkiausia atsiminti pavardes ir datas“.

Daugelis A. Lukošių prisimena kaip garsiojo laukinio šokio, kadaise šokto grupės „Fojė“ koncertuose, o po to sėkmingai pakartoto „Eurovizijoje“ su grupe „LT United“, atlikėją. „Vieno prieš visus“ vedėjas juokaudamas džiūgauja, kad naujajame LNK žaidime nebus nieko bendro su šokiais. „Na, jei kas labai prašys, gal teks ir sušokti, bet abejoju, manau, dažniau šio šokio žingsnelių pamokyti būsiu prašomas užkulisiuose“, - sako Arnas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją