Mažojo teatro aktorius ir televizijos laidų vedėjas, LNK „Žvaigždžių duetuose“ užkariavęs gerbėjų minias ir laimėjęs bronzinį mikrofoną, Leonardas Pobedonoscevas naująjį LNK sezoną pasitiks su muzika. Jis taps naujojo grandiozinio muzikinio LNK projekto „Muzikos akademija“ vedėju, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

„Darbas tokiame milžiniškame projekte kaip „Muzikos akademija“ man – nauja patirtis ir kartu iššūkis. Džiugu, kad likimas pametėjo progą toliau būti su dainuojančiais žmonėmis. Mat muzika aš susidomėjau „Žvaigždžių duetuose“ ir nuo tol domiuosi visais muzikiniais reikalais nuo A iki Z“, - sako Leo.

„Muzikos akademijos“ žiūrovai Leo išvys ne tik vedantį laidą – jis žada ir uždainuoti. Bet apie tai kol kas kalba puse lūpų. Užtat didžiuojasi, kad moka groti fortepijonu ir projekte ketina paakompanuoti kuriai nors žaviai dalyvei.

„Gal kas dar nežino, jog vaikystėje lankiau berniukų chorą „Varpelis“. Ten, žinokite, buvo ir fortepijono klasė“, - šypsosi Leo.

28-erių šoumenas nesigina „merginų numylėtinio“ etiketės ir neslepia, kad po „Žvaigždžių duetų“ gatvėje sulaukia nemažai merginų dėmesio. „Dėmesiu nesiskundžiu. Prieina, pasisveikina, paprašo parašo. Nieko daugiau, juk tos mūsų lietuvaitės – labai jau kuklios“, - kaip visada šmaikščiai nusiteikęs Leo.

Populiariausio visų laikų muzikinio šou „Kelias į žvaigždes“ kūrybinė grupė toliau buria jaunų talentų komandą „Muzikos akademijai“. Jau aiškūs du dalyviai: charizmatiškoji r&b žvaigždutė Ewex ir savo talentu stebinantis jaunas dainininkas Dima Šavrovas – Sasha Son. Leo, paklaustas apie naujuosius dalyvius, iškelia nykštį: „Liuks! r&b stilius yra tas, kurio klausausi dažniausiai”.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją