Praėjusią savaitę paaiškėjo, jog prie serialo kūrybinės grupės prisidės aktorė Gražina Baikštytė, visai neseniai paaiškėjo, kad „Nekviestoje meilėje“ vaidins ir beveik užgęsusios grupės ŽAS dainininkas Marijus Berenis. Tačiau didysis klausimas – ar seriale vaidins Inga Jankauskaitė – vis dar lieka atviras.

„Blondinės“ niekur neprapuola, bus trečiasis „Žvaigždžių duetų“ sezonas“, - sako Inga Jankauskaitė. Tačiau paklausta apie „Nekviestą meilę“ ji gūžteli pečiais.

„Man atrodo, kad ta nežinia visiems labai patinka. Iš tikrųjų nežinau. Vis tiek nepatikėsite, bet aš iš tikrųjų nežinau. O darbų yra įvairių – vėl į mano gyvenimą grįžo teatras“, - sako Inga, kuri su aktoriumi ir televizijos laidų vedėju Vytautu Šapranausku stulbinančia vaidyba teatro mėgėjus džiugina spektaklyje „Vilnius-Dakaras“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją