Egmontas Bžeskas
(kandidatą pasiūlė Nijolė Pareigytė)

,,69 danguje” dainininkė Nijolė Pareigytė Egmontą Bžeską (nuotrauka viršuje) pažįsta geriau nei visi kiti. Su grupės prodiuseriu darbo reikalais N. Pareigytė bendrauja beveik kiekvieną dieną, o be to jis – ir buvęs dainininkės gyvenimo draugas.

,,Jau praėjo nemažai laiko, nejaučiu jokių nuoskaudų, todėl galiu laisvai pasakyti, kad Bžeskas – tikrai labai seksualus“, - teigia N. Pareigytė, kuriai seksualumas asocijuojasi visų pirma su puikiu humoro jausmu. Dainininkė negalėtu seksualiu pavadinti rimtuolio, su kuriuo jai nebūtų linksma. ,,Tikrai nesusišnekėčiau su žmogumi, kuris neturi humoro jausmo. Juk juokas ir yra pats didžiausias seksualumas. Juokiesi ir tuo metu vienas kitą lieti, tai tikrai neatsiejama seksualumo dalis“, - sakė dainininkė ir atskleidė dar daugybę ją žavinčių E. Bžesko savybių. Anot jos, Egmontas labai geras, nuoširdus ir apskritai labai pozityvus žmogus.

Aivaras Stumbras(kandidatą pasiūlė Inga Paksaitė-Stumbrienė)

Tarp žinomų Lietuvos vyrų Inga Paksaitė-Stumbrienė neturi jokių guru, idealų ar savo favoritų, o tiksliau sakant, turi tą vienintelį, kuris, kaip sako pati Inga – gražiausias, seksualiausias, protingiausias, žodžiu toks, kurio geriausias ypatybes galima vardinti be galo. I. Paksaitė-Stumbrienė sau net neleidžia pagalvoti, kad koks nors kitas vyras bent ,,per atstumą“ jai galėtų pasirodyti esąs seksualus.

Mantas Jankavičius (kandidatą pasiūlė Justė Mozolytė)

Daugumos merginų žvilgsnius prikaustantis Mantas Jankavičius labai patinka ir grupės ,,Šokoledas“ dainininkei Justei Mozolytei, kuri, KLUBAS.LT žurnalistų paklausta, ar ją labiau žavi tamsesnio gymio, tamsesnių plaukų vaikinai, atsakė, jog seksualumo ar grožio nespraudžia į jokius rėmus. J. Mozolytei patinka įvairaus tipažo vaikinai, o Mantas Jankavičius ją žavi, kaip ji pati sako, ,,dėl visos visumos“.

,,Man apkritai patinka ne tik jo veido bruožai ar ,,laikysena“ scenoje, bet visa visuma – net jo aprangos stilius“, - sakė dainininkė.

Donatas Katkus (kandidatą pasiūlė Inga Jankauskaitė)

Ingai Jankauskaitei išrinkti savo kandidatą į seksualiausių Lietuvos vyrų sąrašą buvo tikrai ne lengviausia užduotis. Aktorė visų pirma svarsto apie pačią seksualumo sąvoką ir tik po to bando surasti tinkamiausią atsakymą. ,,Man tai visą laiką įdomu, ką tai reiškia, ar tai, kad tam žmogui daug reikia, ar tai, kad jis kitam sukelia tokias nuodėmingas mintis?! Ar Algis Greitai seksualus? Ne, nes jis raugėja..“, - juokavo I. Jankauskaitė ir pridūrė, jog seksualus gali būti tik tas, kurio gerai nepažįsti, kuris - kaip ikona ar plakatas ar bent jau atsitiktinis paslaptingas praeivis.

,,Tas geras pažįstamas, jeigu tau ir taptų seksualiu, tai jis manau ir būtų tavo vyru“, - svarstė I. Jankauskaitė, vis dėlto pažymėjusi, jog seksualiausio Lietuvos vyro vardo yra vertas profesorius, ,,Žvaigždžių duetų“ komisijos narys Donatas Katkus, aktorę sužavėjęs unikalia savybe– sugebėjimu tiesiog pasijuokti iš savęs. I. Jankauskaitė pridūrė, jog ją žavi tokios asmenybės, kurios kaip ir D. Katkus yra atradusios save, todėl nepriekaištingai dirba savo darbą.

Vytautas Rumšas jaunesnysis (kandidatą pasiūlė Aistė Paškevičiūtė ir „Šokoledo“ dainininkė Sniegė)

Malonus, išvaizdus, charizmatiškas, - tokiais žodžiais aktorių ir laidų vedėją Vytautą Rumšą apibūdina Aistė Paškevičiūtė. V. Rumšas iš visų žinomų šou pasaulio vyrų jai – didžiausias autoritetas. ,,Žinoma, seksualumas – intymi sąvoka, todėl labai sunku įvardinti, kuris yra tikrai seksualiausias, bet V. Rumšas tikrai labai žavi. Jis yra puikus laidų vedėjas. Jis tam skirtas“, - sakė A. Paškevičiūtė.

,,Jis yra labai užvedanti ir žaisminga asmenybė. Kiek esu jį mačiusi realybėje, man patinka jo elgesys, humoro jausmas. Tai yra žmogus su didžiuliu polėkiu, su juo taip ir norisi kažkur lėkti, šėlti!”, - sakė „Šokoledo“ dainininkė Sniegė.

Vaidas Baumila (kandidatą pasiūlė Natalija Zvonkė, Aida Žiliūtė ir Viktorija Perminaitė)

Atrodo, jog Vaidas Baumila – vienas labiausiai žymias Lietuvos moteris žavinčių vyrų. Ne tik grupės ,,Yva“ lyderė Natalija Zvonkė, bet ir dar ne viena žymi KLUBAS.LT pašnekovė negailėjo pagiriamųjų žodžių ir komplimentų būtent šiam dainininkui.

,,Savyje jis turi kažką tokio neapibrėžto, viliojančio , kažkokį vidinį seksualumą, kurį apibūdinti žodžiais – labai sudėtinga. Jis yra labai kultūringas, korektiškas, turi daug šarmo, kas ir patinka daugumai moterų“, - lyg susitarę tais pačiais žodžiais apie dainininką Vaidą Baumilą kalbėjo Natalija Zvonkė, ,,Mangė“ Viktorija Perminaitė ir Aida Žiliūtė.

Kuris žinomų Lietuvos moterų pasiūlytų vyrų yra seksualiausias? Balsavimo forma - dešinėje pusėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją