„Didžiausias „Muzikos akademijos“ pliusas yra tai, kad čia man bus leista pačiam rašyti dainas ir jas pristatyti žiūrovams kiekvieną savaitgalį. Taip pat dalyvauti čia susigundžiau dėl to, kad nereikės gyventi uždarytiems – aš labai mėgstu laisvę“, - sako Dima.

Šio dainininko gyvenimo istorija – kaip iš romano. Prieš 14 metų atlikęs dainą „Mamai“, dešimtmetis berniukas kaip mat išgarsėjo Lietuvos pop scenoje kaip įspūdingo vokalo savininkas. Sulaukęs dvylikos, jis išleido debiutinį albumą „Svajonių laivas“ ir buvo apdovanotas prestižine „Bravo“ statulėle kaip „Metų atradimas“. Tačiau daug žadančią karjerą Dimai netrukus teko nutraukti.

Penkiolikmetis su tėvu išvyko į Londoną, kodėl – nė pats iki šiol gerai nežino: „Tėvas nusprendė, kad ten bus geriau“. Po metų tėvas paliko Dimą ir išvyko į Kanadą. Nuo šešiolikos vaikinas pradėjo savarankišką gyvenimą visiškai nepažįstamoje šalyje.

Aštuonerius metus apie D. Šavrovą nebuvo nieko girdėti. Tačiau prieš porą metų Dima grįžo į Lietuvą ir čia nutarė siekti pripažinimo, kurti kokybišką muziką. Jo ir grupės SEL daina „Ne Uletaj“ radijo satočių TOP‘uose išsilaikė 14 savaičių. Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje pernai Dima užėmė trečią vietą su daina „Miss-Kiss“.

Nuo rudens LNK muzikos projekte „Muzikos akademija“ Dima tikisi užkariauti publiką savo paties kurtomis dainomis, o vėliau ir išleisti albumą. „Dvejus metus gyvendamas Lietuvoje susipažinau su šou verslu. Supratau, kad norint būti klausomam, reikia ieškoti su publika kompromiso. Negaliu kurti visiškai to, kas man patinka, nes tai gali nepatikti žmonėms. Projekte soul, r&b muzikos stilius mėginsiu sušvelninti, kad patiktų visiems”, - sako Dima.

Londone vaikinas yra sulaukęs pasiūlymų dalyvauti muzikos populiariajame projekte „X-Factor“, tačiau nedrįsęs: „Tuomet nesiryžau eiti į televiziją, tačiau dabar turiu puikią progą ištaisyti šią klaidą „Muzikos akademijoje“.

„Muzikos akademijoje“ D. Šavrovas dainuos ir kurs lietuviškai. „Gyvendamas Londone negirdėjau lietuvių kalbos, tiesiog nebuvo, su kuo šnekėti. Tad dabar kiek sunku ją prisiminti, tačiau stengiuosi kuo daugiau kalbėti lietuviškai, ir rudens pradžioje jau kalbėsiu laisvai“, - tikina „Muzikos akademijos“ dalyvis. Jis užsimena, kad galbūt naujajame projekte žiūrovai išgirs ir visiškai naujai skambančią legendinę dainą „Mamai“.

„Muzikos akademijoje“ su Dima Šavrovu taip pat dalyvaus jaunoji dainininkė Ewex. Prie jų prisijungs dar aštuoni dalyviai. „Muzikos akademija“ – nuo rudens per LNK.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją