G. Baikštytės herojė, pasak serialo kūrėjų, taps vienu iš kertinių siužeto lūžių.

Šilto ir ypač daug šalto gyvenime mačiusi moteris, kentusi vyro smurtą, jį palaidojusi, darbšti, sąžininga ir nuoširdi, be galo gražių akių stomatologė, turinti du jau suaugusius sūnus. Tokia G. Baikštytės herojė Irena, - rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

Dažniausiai bent jau pirmosiose serijose G. Baikštytę matysime vilkinčią baltą chalatą - ji vaidins gydytoją Ireną, kadaise buvusią Baronų šeimos stomatologę. Likimas ją suves su Angelina (akt. Larisa Kalpokaitė), ir moterys taps geromis draugėmis.

„Nekviestos meilės“ scenarijaus autoriai prasitaria, kad kerinčio grožio G. Baikštytės herojė vėliau įves į serialą nemažai sumaišties ir apsuks ne vieno vyro galvą.

„Nekviestoje meilėje“ debiutuojanti G. Baikštytė netapatina savęs su vaidmeniu. „Nei profesija, nei elgesiu aš ir mano herojė nepanašios“, - juokiasi moteris, su dideliu entuziazmu priėmusi pasiūlymą vaidinti seriale.

Daugiau nei dvidešimt metų vaidybos kine patirties turinčiai 55 metų G. Baikštytei vaidmuo „Nekviestoje meilėje“ bus trisdešimt penktas per visą karjerą. „Nekviestos meilės“ kūrėjai neslepia, kad būtent šią aktorę vaidinti pakvietė ne tik dėl didžiulės patirties, bet ir dėl neblėstančio grožio.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją