„Dievinu situacijas „gazas - dugnas“. Lenktynėse įrodžiau, kad moterys sugeba ne tik išvystyti greitį, bet ir jį suvaldyti“, - įsitikinusi nugalėtoja.

Pramogų pasaulio atstovai tradicinėmis jau tapusiose „drag“ lenktynėse susirungė ketvirčio mylios, 401 metro, trasoje. Savo vairavimo įgūdžius važiuojant kaip galima greičiau pademonstravo ir lenktynėse susirungė LNK laidos „Srovės“ prodiuseris ir režisierius Gintaras Kudaba, LNK „Žinių“ kriminalinių laidų žurnalistas Jaunius Matonis, aktorius Leonardas Pobedonoscevas, laidų vedėjas Algis Ramanauskas, dainininkas Merūnas Vitulskis. Moteriškąjį frontą laikė dainininkė ir LNK „Pinigų taksi“ vedėja Karina Krysko, „Srovių“ vedėja Audrė Kudabienė ir D. Tamošiūnaitė.

A. Kudabienė nuo D. Tamošiūnaitės atsiliko vos pora sekundžių ir užėmė antrąją vietą. K. Krysko liko trečia.

„Simboliška, kad ant nugalėtojų pakylos lipo visos trys moterys. Įrodėme, kad ir mes ne pėsčios, kad automobilių lenktynės – tai nebūtinai vyrų žaidimai“, - po lenktynių sakė D. Tamošiūnaitė. Tačiau galbūt lenktynėse dalyvavę vyrai – džentelmenai, tad nusileido merginoms? „Nemanau. Na, jei taip ir buvo, tad sveikintinas mandagumas!“, - sakė D. Tamošiūnaitė.

Visi žvaigždžių lenktynių dalyviai vairavo itin galingus automobilius, galinčiais važiuoti net 200 kilometrų per valandą greičiu, o 100 kilometrų per valandą greitį išvystyti per 9,5 sekundės.

Laimėtoja D. Tamošiūnaitė spėja, kad jai ir Audrei šiose lenktynėse pravertė patirtis. „Abi mes esame dalyvavusios slalomo varžybose. Ten šiek tiek įdomiau, nes reikia išmokti tam tikrų manevrų. O čia – tik greitai važiuoti“, - svarstė „drago“ laimėtoja.

D. Tamošiūnaitė tikino mėgstanti greitį, tačiau tik tam leistinoje vietoje, tai yra, lenktynių trasoje. „Gal kam po šio „drago“ iš inercijos norisi spausti greičio pedalą, tačiau aš – tvarkinga eismo dalyvė. Po lenktynių važiuodama namo sėdėjau keleivio vietoje. Vairavo vyras, ir aš jį kelissyk sudrausminau, kad vairuoja per greitai“, - pasakojo D. Tamošiūnaitė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją