Lietuvių delegacijos vadovė Jurga Anusauskienė prasitarė, jog su garsiausiais rusų kompozitoriais jau derina sąlygas dėl savo dukters, dainininkės Evelinos Anusauskaitės ateities Rusijoje, tačiau pavardžių, kol sutartys dar nepasirašytos, nenori atskleisti.

J. Anusauskienė net neabejoja, jog daug žadančių pasiūlymų sulauks ir Donatas Montvydas, kuriam aukščiausius balus skyrė ne tik estrados superžvaigždės laima Vaikulė bei Olegas Gazmanovas, bet ir komisijos pirmininkas, miuziklo „Paryžiaus katedra“ vienas autorių Ricardo Kocianti, vieninteliam lietuviui skyręs dešimt balų.

,,Man trečią valandą nakties paskambino pats Olegas Gazmanovas ir pareiškė, jog visos komisijos akivaizdoje kelia tostą už Donatą Montvydą. Olegas pridūrė, kad Donatas jiems labai palengvino darbą – reti atvejai, kai nekyla diskusijos dėl nugalėtojo. Dėl tokių vietų paprastai visada verda arši kova“, - pasakojo J. Anusauskienė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją