O kur dar jau kultinėmis tapusios damų kompanijos, tokios kaip „Yva“ ir „69 danguje”.

Nuo mergaičių sijonėlių gausos scenoje net galva svaigsta – kartais net sunku susivokti, kuri grupė iš TV ekrano užpakaliuką kraipo. Galima spėti pagal merginų skaičių – jei dvi – tai „Šokoledas“, jei trys – tai „Pikų panos“, jei keturios – „Mokinukės“. Tačiau ir čia koją pakiša tų skaičių įvairovė ir grupių gausa.

Todėl atėjo metas kartą ir visiems laikams išsiaiškinti, kuri lietuviška mergaičių (jaunų ir jau patyrusių) grupė yra blogiausia. Juk ne visos gali būti vertos geriausio įvertinimo. Nieko nenorėdami įžeisti ir diskriminuoti siūlome skaitytojams nuspręsti, kuri merginų grupė negali vadintis gera, geidžiama, originalia, muzikalia, seksualia ir nepriekaištinga. Klubas.lt siūlo štai šias kandidatūras:

Alio. Grupės sudėtis – trys šviesiaplaukės merginos. Ieva, Viktorija ir Toma. Atlieka R‘n‘B, latino ir rusiškos pop muzikos stiliaus dainas. Išgarsėjo šiais metais, kol kas dažniausiai pasirodo įvairiose muzikinėse-pramoginėse laidose.

Pikų panos. Grupės sudėtis – trys pašėlusio įvaizdžio šelmiškos mergaitės. Inga, Simona ir Greta. Atlieka pop muziką su įvairių muzikinių stilių sinteze. „Pikų panos“ išsiskiria originaliu sceniniu įvaizdžiu, kurį kuria Eglė Mickevičienė.

Blogos mergaitės. Grupės sudėtis – trys romantiškos merginos. Lina, Rasa ir Guoda. 2007-aisiais „ZUZI records“ išleido šios trijulės debiutinį albumą. Žinomiausia daina – „Vasara atėjo“.

Axom. Grupės sudėtis – trys seksualios šatenės. Solveiga, Inga ir Jūratė. Pastaruoju metu grupės merginos itin aktyviai pasirodo įvairių muzikinių laidų filmavimuose. „Axom“ išsiskiria seksualiu įvaizdžiu. Populiariausia daina – „Vandenynai“.

Širdelės. Grupės sudėtis – dvi švelniai romantiškos merginos. Ieva ir Alisa. Klaipėdiečių merginų kūrybą puikiai pažysta TV serialo „Moterys meluoja geriau“ gerbėjai – „Širdelės“ atlieka teminę šio serialo dainą.

Šokoledas. Grupės sudėtis – dvi drąsios ir linksmos merginos. Justė ir Sniegė. Viena iš Egmonto Bžesko prodiusuojamų grupių. Naujausia merginų akcija – skelbti kovą karjerai per lovą.

Mokinukės. Grupės sudėtis – keturios merginos, vis dar mokinukės. Rūta, Ineta, Irūna ir Kristina. „Mokinukės“ – muzikinėje rinkoje jau įsitvirtinusi grupė. Nors grupės sudėtis keitėsi (baigusios mokyklą merginos paliko grupę), moksleivės toliau linksmina gerbėjus savo dainomis.

Yva. Grupės sudėtis – trys šviesiaplaukės „yvos“. Natalija, Kristina ir Gintarė. Šių merginų pristatyti nebereikia, nes kone kiekvienas jų žingsnis kasdien sekamas žiniasklaidos. „Yva“ dainuoja apie brunetes ir blondines, paneles, vertas milijono, ir kitus mergaitiškus reikalus.

69 danguje. Grupės sudėtis – keturios pašėlusios merginos. Karina, Nijolė, Ingrida ir Goda. „69 danguje” populiarumu konkuruoja su „Yva“, todėl ir šios grupės pristatyti nebereikia – jos pačios dainuoja, jog yra „Supermergaitės“.

Straipsnio dešinėje iki kito trečiadienio (07 mėn. 09 d.) rinkite blogiausią mergaičių grupę.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją