Ir dairytis toli nereikėjo – lietuvaitis Aivaras Stumbras pakerėjo Ingą pagarba moteriai ir kitomis Ingai svarbiomis savybėmis. Kokios jos – sužinosite perskaitę idealaus vyro pagal I. Paksaitę suvestinę.

Sudėjimas

Ingai nesvarbus nei vyro sudėjimas, nei ūgis, nei plaukų spalva, jei jis bus netvarkingas ir neprisižiūrėjęs. Tačiau I. Paksaitės akį patrauktų atletiškas, aukštas ir išvaizdus vyriškis, jei jis, žinoma, tvarkingas.

Aprangos stilius

Ingai patinka klasikiniais drabužiais besirengiantys vyrai. Kostiumas ir kaklaraištis – privaloma verslininko įvaizdžio dalis. Kasdien vyras galėtų rengtis ir laisvalaikio stiliaus drabužiais, bet tik ne sportine apranga. „Sportinė apranga skirta tik sportui“, – aiškią nuomonę dėsto I. Stumbrienė.

Dėl savo vyro stiliaus Inga nesijaudina, nes jis visada konsultuojasi su žmona dėl aprangos. „Man mano vyro stilius patinka, nes jis mėgsta klasikinį dalykinį stilių. Be to jis visada pasiteirauja mano nuomonės apie aprangą ir jei kas nelabai dera – aš jam padedu.“

Nors Inga toleruoja įvairaus stiliaus žmones, šalia savęs sunkiai įsivaizduoja panką, gotą ar metalistą: „Toleruoju visus stilius, bet jei mano vyras būtų pankas, gotas ar metalistas, mūsų stiliai kirstųsi.“

Grožio procedūros

I. Paksaitė-Stumbrienė sako, kad tvarkinga šukuosena ir prižiūrėti nagai – privaloma vyro išvaizdos dalis: „Nemanau, kad vyrai neturi prisižiūrėti vien dėl to, kad jie yra vyrai. Bet jei grožio procedūros – soliariumas, pedikiūras, manikiūras – tampa manija, taip pat nėra gerai.“ Vis tik Ingai geriau perdėtai prisižiūrintis vyras, nei visai neprisižiūrintis.

Automobilis

Inga mano, kad automobilis – ganėtinai svarbi vyro įvaizdžio dalis. Moteriai patinka dideli ir prabangūs automobiliai. Anksčiau I. Paksaitę žavėjo sportiniai automobiliai, bet dabar ji pirmenybę teikia limuzino klasės mašinoms: „Nors jei gatve pravažiuoja koks raudonas „Ferrari“ – gražu.“

Žalingi įpročiai

Moteris sako, kad negalėtų pakęsti išgėrinėjančio ir kitaip besisvaiginančio vyro. Bet tai, kas daroma su saiku ir nekenkia kitiems, Ingos negąsdina.

Svarbiausios asmeninės savybės

Svarbiausia savybė, be kurios I. Stumbrienė neįsivaizduoja idealaus vyro – pagarba moteriai. „Jei yra pagarba, tai bus ir bendravimas, ir humoro jausmas, ir visa kita.“ Taigi Inga Aivarą išsirinko pagal šias idealaus vyro savybes. Ir mano, jog idealų vyrą tikrai galima sutikti Lietuvoje – į užsieniečius nebūtina dairytis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją