O jeigu bus, kaltinkite Alaną. Jei dar kas nors nesuprato, tai čia kalbama apie Alaną Ibrahimą Chošnau. Ir kalbama su Alanu Ibrahimu Chošnau. Temperamentingasis dainininkas daug šnekės apie savo kilmę, kol, išvestas iš kantrybės, pademonstruos ir savo karštą kurdišką kraują. (Tiesą sakant, niekuo neypatingas tas kraujas – raudonas ir tiek).

Le Bronius pasidomės, ar Alanas nesibaimina, kad jam gali nutikti taip pat kaip Berneen. Tai yra: jis ištekės už lietuvio, dirbančio statybose Londone.

Tradiciškai bus pažvelgtas ir nueitas Alano gyvenimo kelias (maršutas: Lazdynai – Naujininkai). Bus kalbama ir apie garsiąją Alano dainą „Geltonas laiškas ant sniego“...

Vaikydamasis pigaus populiarumo, Le Bronius pabandys suskaičiuoti svetimus pinigus. Tie pinigai bus Alano. Ar tikrai gražuolis dainininkas savo turtus susikrovė vogdamas Bagdado vestuvių muzikantų dainas? Kol kas pasakysime tik tiek, kad Alanas iki šiol turi reikalų su policija.

Kad ir koks šaunus Alanas bebūtų, bet viso laidos laiko Le Bronius jam pagailėjo. Ir paskambino Kristinai Savickytei. Tai iš veido menkai atsimenama, bet šiaip labai puikiai žinoma aktorė. Pats Le Bronius nelabai atsimena, apie ką viešnia kalbėjo, nes visą dėmesį buvo sutelkęs į Kristinos krūtinę. O kadangi krūtinė didelė, tai ir dėmesio į ją sutelkti reikėjo daug.

Dar buvo kalbėta apie moterišką duetą su Rūta Ščiogolevaite. Kristina prisipažins, kad Rūta jai padėjo atrasti savyje tokią jautrią vietelę, apie kurią Kristina nieko nežinojo – stemplę.

K. Savickytė yra dviejų linksmų „Telebimbam“ dvynukių mama. Kadangi tos dvynukės yra daug žinomesnės už mamą, likusį laiką laidoje bus kalbama būtent apie jas. Juk būtent nepilnametės dukros savo (kažin ar savo) legaliu darbu išlaiko buvusią „Dviračio šou“ vedėją ir filmo „Getas“ aktorę, suvaidinusią Gestapo karininką Hansą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją