Tai – lietuviškosios scenos atlikėjai. „Žvaigždžių duetų“ dalyviai.

Pasibaigus muzikiniam projektui ir paaiškėjus nugalėtojams išrinkime išradingiausią sceninį įvaizdį, koks tik buvo sukurtas per visą antrųjų „Žvaigždžių duetų“ istoriją. Šiame balsavime nepaisykite muzikinių simpatijų, favoritų ir nugalėtojų. Išrinkite tuos, kurie sukūrė įspūdingą ir originalų sceninį įvaizdį.

Originaliausio sceninio įvaizdžio titulą laimėti pretenduoja:

Radži ir Livija – senelis ir močiutė. Tikriausiai sunku pamiršti, kai Radži vienam vakarui buvo tapęs žilagalviu seneliu, o Livija – charizmatiška močiute. Jų senelių tandemas išsiskyrė iš visų kitų iki tol kurtų įvaizdžių.

Aistė ir Romas – Gruzinas ir Frida. Tradiciniais gruzinų apdarais pasipuošę Aistė ir Romas atrodė išties originaliai. O Aistė ir antakius nusipiešė kaip legendinės meksikiečių dailininkės Fridos.

Eglė ir Igoris – du šviesiaplaukiai pankai. Eglė Mickevičienė ir Igoris Kofas scenoje atrodė lyg du vandens lašai – vienodos šukuosenos, juodi drabužiai ir gera energija suteikė šiai porai išskirtinumo.

Evelina ir Leonardas – broliai klounai. Ne veltui sklido kalbos, kad Leo su Evelina praleidžia itin daug laiko drauge. Jiedu net supanašėjo. Originaliais ir itin teatrališkais pasirodymais garsėjanti pora kas kartą pasirodydavo skirtingame amplua. Šį kartą renkame klounus.

Vilija ir Ramūnas – gatvės vaikai. Aktoriaus R. Rudoko ir dainininkės V. Matačiūnaitės duetas taip pat išsiskyrė originaliais sceniniais sprendimais. Jie buvo ir vaikais, ir romantiškais mylimaisiais. Šį kartą balsavime – Ramūno ir Vilijos paspirtukiniai mikrofonai.

Alanas ir Vaida – Drakula ir nuotaka. A. Chošnau su partnere visų pasirodymų metu didesnį dėmesį skyrė dainai, o ne šou. Tačiau ir ši muzikinė pora turėjo ką parodyti. Ar jums patiko Drakula virtęs Alanas ir žaviąja nuotaka tapusi Vaida?

Berneen ir Dalius – indiškų filmų herojai. Daugelis pamena, kaip Dalius Mertinas ir Berneen užkariavo žiūrovų ir komisijos širdis atlikdami indišką dainą. Tada visi žavėjosi savo kilmę demonstruojančia Berneen ir ne mažiau nuo jos atsiliekančiu D. Mertinu.

Larisa ir Ovidijus – Freken Bok ir Karlsonas. Larisa Kalpokaitė ir Ovidijus Vyšniauskas taip pat ne kartą keitė įvaizdžius. Įsimintiniausias jų – šaunioji namų „darkytoja“ Freken Bok ir išradingasis Karlsonas, kuris gyvena ant stogo.

Rūta ir Kristina – paukščiukai. Moteriškasis duetas taip pat pasižymėjo ne tik melodingomis dainomis, bet ir artistiškumu. Įspūdingiausiai Rūta Ščiogolevaitė ir Kristina Savickytė atrodė virtusios dailiai atrodančiais ryškiaspalviais paukščiukais.

Fotogalerijoje – įspūdingiausių sceninių įvaizdžių nuotraukos. Už labiausiai patikusį įvaizdį balsuokite straipsnio dešinėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją