Laima su savo „Mokinukėmis“ atriedėjo juodu kabrioletu, Žilvinas – raudonu. Jį lydėjo ypač gausi kompanija: „Patruliai“, „Blogos mergaitės“ ir pop-klasikos grupė „Fuego“. Pretendentų užkopti į didžiąją sceną netrūko ir šiame mieste. Kai kurie iš jų atvyko subūrę net savo palaikymo komandas. Į sceną veržėsi ir garbaus amžiaus žmonės. Gaila, kad čia nebuvo „Diedukų.lt“ vado Ezopo...

Pagal projekto nuostatus, kiekvienas muzikos prodiuseris iš žmonių minios gali atsirinkti tris kandidatus, o jau iš jų – po vieną geriausią. Ligi šiol taip ir buvo. Bet Marijampolėje Žilvinas Žvagulis su savo komanda išsirinko dvi merginas ir girdėti nenorėjo raginimų tęsti atranką, kad liktų tik viena. „Dvi arba nė vienos!“, – iškėlė sąlygą „Zuzi“ atstovas. – „Tai bus grupė „Džemas“!

Kas ta grupė „Džemas“? Tai dvi merginos Diana ir Rusnė iš Kauno. Atvyko jos atskirai ir susitiko tik aikštėje. Beje, Rusnė jau dalyvavo atrankoje Kėdainiuose, kur dainavo duetu su Brigita. Šias merginas buvo nusižiūrėję Natalija ir Deivydas Zvonkai – jie irgi norėjo pasiimti jas abi, bet taisyklės yra taisyklės. Jų Zvonkai laikėsi, tad pasiliko tik Brigitą. Atkakliajai Rusnei pavyko Marijampolėje. Kaip sakė renginio vedėjas Edmundas Kučinskas: „ši mergina – visa Lietuva“: gimė Šiauliuose, gyvena Kaune, Telšiuose – seneliai, dalyvavo atrankoje Kėdainiuose ir Marijampolėje. Ir dar vienas įdomus faktas – po trečiosios rungties Žilvinas Žvagulis buvo pašalinęs Rusnę nuo scenos ir pakeitęs ją kita mergina, tačiau po pastarosios perklausos vėl susigrąžino kaunietę.

Nors publika palaikė Žilviną Žvagulį, jis perspėtas griežtai laikytis taisyklių kituose miestuose.

Ypač atidžiai pretendentų vokalo galimybes tyrė vokalo dėstytoja Laima Lapkauskaitė. Ji iš minios atsirinko tris vyrukus. Tinkamiausias jai pasirodė marijampolietis Paulius. „Aš gerbiu Žilviną Žvagulį ir esu ne mažiau „pasiutusi“ kaip jis, tik susilaikau. Be jokios abejonės, ir aš būčiau pasirinkusi du vyrukus“, – sakė Laima.

Intriga užsimezgė: kas ką nugalės tarpusavio finaliniuose susirėmimuose: Laimos Paulius ar Žilvino Diana ir Rusnė? Atsakymas jau greitai – per TV3 televiziją!

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją