Merginos jau buvo perspėjusios ištikimus radijo klausytojus, kad šie į Vilniaus klubą „Woo“ galės patekti atsinešę dovanų liemenėles. Šiomis dovanomis jau vakaro pradžioje buvo iškabinėtos klubo sienos.

Viskas šventinį vakarą buvo „SiSi“ – čiauškutės Sima ir Silva vos spėjo labintis su dovanomis apsikarsčiusiais svečiais, jas savo muzika sveikino „Metalo n Metal“ didžėjai, „G&G sindikatas” ir kiti savo apsilankymu mergaites pagerbę svečiai.

Taip pat ir merginos neliko neatsidėkojusios – be to, kad vaišino didžiuliu tortu, vos po vidurnakčio susirinkusiems pademonstravo savo repavimo sugebėjimus ir įrodė, kad repą supranta ne ką prasčiau nei Svaras iš „G&G sindikato”.

Be liemenėles dovanojusių klausytojų Silvos ir Simos su pirmuoju bendru gimtadieniu atėjo pasveikinti ir DJ Mamania, Donatas Baumila su žmona, Marius Šmitas bei kiti geriausi bičiuliai.

Akimirkos iš linksmo gimtadienio – Fotogalerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją