Skirtingai nuo kitų Lietuvoje išleidžiamų muzikos albumų, ši reprezentacinė plokštelė pirmiausia yra skirta ne lietuvių klausytojui, o siekia su mūsų šalies populiariąja muzika supažindinti užsieniečius. Albumas taip pat kviečia apsilankyti Vilniuje, 2009 metų Europos kultūros sostinėje.

Nors muzikos agentūros „M.P.3“ išleista kompaktinė plokštelė yra skirta būti muzikiniu suvenyru - parsivežti lauktuvių iš mūsų šalies, taip pat yra tapusi puikia dovana draugams ar verslo partneriams užsienyje - šis albumas yra pamėgtas ir Lietuvos melomanų.

„Į šį albumą patenka tik labai gera ir kokybiška Lietuvos atlikėjų muzika. Pirmasis rinkinys sėkmingai pateisino mūsų, kaip projekto iniciatorių, lūkesčius, tad antruoju siekiame pristatyti dar daugiau lietuviškos muzikos“, - teigia albumo prodiuseris, kompanijos „M.P.3“ vadovas Vaidas Stackevičius.

Antrajame rinkinio „Made in LT“ leidime pristatomi Jurgos, „Anties“, Aistės Smilgevičiūtės ir „Skylės“, „Skamp“, „Pieno lazerių“, Alinos Orlovos, „4 Fun“ ir kiti kūriniai, iš viso penkiolika kompozicijų. Albume galima rasti ir retų įrašų – „Lemon Joy“ „Plaukiau per jūrų“, „Biplan“ „Diena naktis“, „SheeZzanova“ „Elegantiškai snigo“ dainos dar neišleistos jokiame šių grupių albume.

Naujojoje plokštelėje skamba 2004-2008 metais įrašyti lietuvių atlikėjų populiarūs, nuotaikingi ir įdomūs kūriniai, dauguma jų pirmą kartą publikuoti šiais ir praėjusiais metais. Albume galima rasti ir kelis kiek senesnius hitus – tokius, kaip „Skamp“ „L‘Attente“ ir Aleksandro Makejevo „Tyliai saldžiai“. Grupių „Lemon Joy“, „Exem“ ir „Skylės“ dainos šiam rinkiniui suteikia folk prieskonį.

„Rinkinio „Made in LT“ sumanymas yra greitai ir kokybiškai pristatyti lietuvišką muziką, jos įvairovę“, - teigia Vaidas Stackevičius.

Praėjusių metų pavasarį pasirodęs pirmasis „Made in LT“ leidimas netruko tapti geriausiu muzikiniu suvenyru iš Lietuvos. Šią plokštelę kaip verslo dovaną užsisakė įvairios verslo įmonės, valstybinės institucijos ir kitos įstaigos, ją noriai dovanojo ir pavieniai asmenys.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją