Jame vedėjai taps dainininkais, šokėjai – aktoriais, aktoriai – šokėjais, mėgėjai – profesionalais. Išbandyti jėgas su žinomais šokėjais bus leista projekto nugalėtojams Gintarei Čepukonytei ir Erikui Travinui.

Jie šoks su projekto choreografais Evelina Kaukliene ir Michailu Levinu bei „Lietuvos šokių dešimtuko“ profesionalais Elena Uksaite, Jekaterina Voropaj, Sergejumi Jerpyliovu bei Artūru Bajor.

„Aistringų šokių“ garso takelį pagal Guy‘aus Ferlando nemarųjį filmą „Purvini šokiai“ aranžavo Dainius Pulauskas. Jo vadovaujama LRT grupė savo principui – groti tik gyvai – liks ištikima ir „Aistringuose šokiuose“, rašoma LRT pranešime.

Vieną įsimintiniausių „Purvinų šokių“ kūrinių – „You don‘t own me“ – atliks Rosita Čivilytė su naujuoju partneriu – 2008-ųjų „Lietuvos dainų dešimtuko“ nugalėtoju Donatu Montvydu. Nosį žvaigždėms „Dainų dešimtuke“ nušluostęs Donatas be dainų turi ir naują aistrą – šokį. Apsilankęs „Aistringų šokių“ repeticijose, Donatas taip užsikrėtė šokiu, kad pats pasisiūlė dalyvauti būsimame Lietuvos televizijos „Šokių dešimtuke“.

Tuo tarpu laidos vedėją, geriausiu aktoriumi „Sidabrinės gervės“ apdovanojimuose pripažintą Marių Jampolskį užvedė dainavimas. Miuzikle išvysime jį dainuojantį ir su Donatu Montvydu, ir su Eva. Galbūt „Aistringi šokiai“ jam atvers duris ir į „Lietuvos dainų dešimtuką“?

Naujos „Aistringų šokių“ aistros – pirmajame LTV miuzikle birželio 6 dieną 19.25 val. per Lietuvos televiziją

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją