Bilietai į šį koncertą, į salę, kurioje telpa 800 žiūrovų, išpirkti per pusantros paros. „Tai – nerealu“, – sako žinomas atlikėjas Kastytis Kerbedis.

Atlikėjų bendradarbiavimas prasidėjo dar praėjusiųjų metų pabaigoje, kai Haroldas paprašė K.Kerbedžio leidimo perdainuoti dainą „Po begalybės valandų“. Tąkart K.Kerbedis pirmą kartą leido tai daryti Lietuvos atlikėjui. Kiek vėliau K.Kerbedžiui LNK laida „Žvaigždžių duetai“ pasiūlė svečių teisėmis dalyvauti šiame projekte.

„Nė nedvejodamas pasirinkau jaunąjį atlikėją Haroldą. Su juo „Žvaigždžių duetuose“ atlikome Haroldo dainą „Ką pasakytų meilė“. Tai buvo nerealiai pa vykęs duetas. Dar iki šiol girdžiu atsiliepimus, kad mūsų pasirodymas buvo nepakartojamas“, – teigė K.Kerbedis.

Po sėkmingo bendradarbiavimo atlikėjai nutarė surengti ir bendrų koncertų. „Man patinka dainuoti kartu su Haroldu. Pasijutau lyg vėl būčiau jaunas. Šaunu“, – juokiasi panevėžietis atlikėjas.

Į pirmąjį K.Kerbedžio ir Haroldo koncertą Panevėžyje, kuris vyks birželio 5 dieną, bilietai buvo išgraibstyti per pusantros paros. Pats K.Kerbedis neslepia, kad to tikrai nesitikėjo. „Ne kartą Panevėžyje esu organizavęs savo koncertus su geriausiais atlikėjais draugais, tačiau kad per tokį trumpą laiką būtų išpikrti bilietai, to dar nebuvo“, – sakė K.Kerbedis.

Jaunasis atlikėjas Haroldas neslepia, kad ketvirtadienį koncertas bus didelis išbandymas. „Nesakau, kad bijau lipti ant scenos, tačiau tikrai koncertui labai ruošiuosi. Juolab, kad visos dainos bus atliekamos tik gyvai. Reikia pasitempti, juk koncertuosiu su vienu geriausiu Lietuvos atlikėju – Kastyčiu Kerbedžiu“, – teigė Haroldas.

Be savo dainų, atlikėjai visiems susirinkusiems padainuos ir jau populiariu duetu tapusią dainą „Ką pasakytų meilė“.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją