Vakar, gegužės 31-ąją, į Lietuvos nacionalinę televiziją rinkosi minios ,,Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas“ dalyvių gerbėjų. Ir jei manote, jog laidos vedėjai į sceną žengia tik tuomet, kai prasideda tiesioginė transliacija – klystate. Pasisveikinimas tiesioginiame eteryje su Jumis, žiūrovai, vakar vyko po ilgos Rolando Vilkončiaus ir Lauros Imbrasienės įžanginės kalbos, kuri per plauką vos nesibaigė keista ,,televizine klaida“ arba nesusipratimu.

Sausakimšoje Lietuvos televizijos didžiojoje studijoje renginio pradžios laukė ir daugybė ,,vietinių“ – Mantas Jankavičius, Rūta Ščiogolevaitė su Deivydu Meškausku, Aistė Jasaitytė, ,,Sidabrinėse gervėse“ geriausiu metų aktoriumi išrinktas Marius Jampolskis kompaniją palaikė Rolando Vilkončiaus žmonai.

,,O Rolandas tikriausiai šiandien nebeateis?! – Rolandai, man baisu! Skelbiame konkursą, kas nori užimti Rolando vietą“, – taip susirinkusius žiūrovus linksmino Laura Imbrasienė, kai iki eterio pradžios buvo likę vos dešimt minučių.

Komisijos nariai – režisierius Vytenis Pauliukaitis ir choro ,,Ąžuoliukas“ vadovas Vytautas Miškinis pareigingai sėdėjo savo vietose, o šmaikščiai ir kaip visada – linksmai nusiteikusi muzikologė Zita Kelmickaitė, Lauros monologą bandė paversti dialogu. ,,Niekas neužims Rolando vietos ir jokių svetimų vyrų, brangioji, čia nereikia! Pamanyk, čia tuoj pat svetimą...Va, čia va savi zonoj sėdi ir puiku!”, – iš savo išsakytų žodžių juokėsi ir pati komisijos narė ir susirinkę žiūrovai, kol galiausiai pasirodė ir vakaro širdis – Rolandas Vilkončius.

,,Labas vakaras, ponios ir ponai, ar visi jaučiatės gerai? – Paprašėme, kad kondicionierius įjungtų ,,pilnu galingumu“, bet matau, kad šį vakarą jie mums tikrai nepadės“, - kalbėjo vos į sceną įžengęs Rolandas Vilkončius ir tęsė pokalbį apie rimtesnius dalykus – susirinkusius žiūrovus perspėjo, jog šią laidą stebės ir užsienyje, kad ilgiausia reklama šiandien truks tik penkias minutes ir taip toliau, kol galiausiai (tiesa, tikriausiai nežinojote to, jog laidos vedėjų ausyse yra ,,įmontuotos“ specialios ausinės ir sufleriai pasako, jog ,,už dešimt sekundžių“ – eteris! Taigi, garsūs salės žiūrovų plojimai pamačius į sceną įžengiančius vedėjus – jau tik pusiau tikri), prasidėjo tiesioginis eteris. Nespėję išsakyti visko, ką buvo pradėję, laidos vedėjai vos suspėjo nubėgti ir atsistoti į tą vietą, iš kurios ateina į scenos centrą, kai prasideda tiesioginė transliacija.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją