Tiesa, nežinia, ar Saulę su pirmuoju gimtadieniu pasveikins jos tėtis, advokatas Oskaras Silevičius, palikęs savo draugę Atlantą iš karto po to, kai ši pagimdė pirmagimę.

Bent jau tarp tų žmonių, kurie susirinks į Saulutės gimtadienį, ir visi kartu pūs dieną didelę žvakę ant gimtadienio torto, Atlanta savo buvusio draugo nemini. Painioje Atlantos ir Oskaro istorijoje taškas dar nepadėtas, tačiau dainininkė nelinkusi gyventi prisiminimais. Dabar visos jos mintys sukasi apie Saulutę, mokslus ir dainininkės karjerą.

Klubas.lt vaizdo siužete – pokalbis su Atlanta apie artėjantį Saulutės gimtadienį, kaip ji pakeitė dainininkės gyvenimą. Galbūt Atlanta jau net nusižiūrėjo, kas jai tiktų į žentas. Juk ir Rūta Ščiogolevaitė, ir Egidijus Dragūnas augina nuostabius berniukus...

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją