Labiausiai patiko, kad viskas buvo padaryta paprastai, bet ne prastai. Originali idėja be normalių investicijų niekada nelaimės, nes nuo jų kiekio dažnai labai priklauso pasirodymo kokybė, tačiau visos Europos nenupirksi, jeigu nebus gero rezultato.

Stebėdama šių metų konkursą prisiminiau, koks prestižinis ir populiarus Lietuvoje jis buvo prieš gerus 5 metus. Dalyvauti nacionalinėse atrankose buvo didelė garbė ir prestižas. Garsiausi atlikėjai ilgai ir atsakingai ruošdavosi, detaliai apgalvodavo savo pasirodymus, investuodavo ne tik didžiąją dalį savo laisvo laiko, bet ir pinigų (įdomesnis pasirodymas atsieidavo mažiausiai 15 tūkst. litų), nuoširdžiai norėdami ne tik kuo geriau sudainuoti, padaryti įsimintiną šou ir taip pasikelti savo reitingus, bet ir galbūt net šiek tiek bijodami ar bent jau nenorėdami nuvilti mažiausias klaideles visada pastebinčios ir kritikos (ypač už pasirodymus tarptautinėje scenoje) negailinčios tautos. Bet baisiausia tai, kad visos tos pastangos galų gale ne padeda, o sužlugdo tavo karjerą.

Iki smulkmenų prisimenu „Yvos“ pasirodymą LTV studijoje ir visiškai neabejodama galiu pasakyti, kad dalyvavimas „Eurovizijoje“ buvo mūsų grupės klaida. Dalyvaudama „Eurovizijoje“ susigadinau savo karjerą, nes norėdama padaryti kuo įspūdingiau, parodžiau viską, ką galiu, blogiausiai. Aišku, tada buvo „Yvos“ pradžia, galbūt patirties trūkumas, didelis pasitikėjimas savimi ir pramogų pasaulio virtuvės smulkmenų neišmanymas. Nesuprantu, kas mane ten taip traukė? Tikriausiai norėjosi pasirodyti ir tai padaryti kuo geriau, bet jau tada nemažai koncertavome ir buvome žinomos, tas konkursas nebūtų kažko iš esmės pakeitęs.

Dabar tai atsimenu su šypsena ir artimiausiu metu su „Yva“ tikrai neketinu dalyvauti „Eurovizijoje“, nes neabejoju, kad jeigu išvažiuotume, karjera Lietuvoje būtų baigta. Kiek gerų atlikėjų, užėmusių ne pačias geriausias vietas, dabar populiarūs mūsų šalyje? Vieninteliai „LT United“ visada minimi su teigiamomis emocijomis, nes tikriausiai vieninteliai tautos nebuvo nuteisti. Vienbalsiai buvo nuspręsta – šaunuoliai!

Vertindama jų sėkmę kartais pagalvoju, kad galima bandyti užkariauti „Euroviziją“ su tokiu vienu projektu, tačiau per darbus ir visokius įsipareigojimus niekaip neprisiruošiu to imtis. Mintis paprasta: surinkti šešių profesionalių, skirtingų, populiarių, įdomių ir patrauklių moterų komandą, kurios originalia daina ir „kabinančiu“ pasirodymu tiesiog negalėtų likti nepastebėtos ar ignoruojamos (kaip dažniausiai Europos šalys su mumis elgiasi). Idėja paviešinta ir užpatentuota, tik nežinau, kada bus įgyvendinta:)

Nuoširdžiai,

Natalija

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją