Prisistatė keturios ekstravagantiškos damos ir pareikalavo įleisti jas į koncertą.

Apsaugininkai kiek sutriko, tačiau panelėms pavyko prasmukti į linksmąją fiestą. Šias damas televizijos žiūrovai pamatys šį penktadienį, Deivido ir Anatolijaus albumų pristatymo koncerte per LNK. Serialo „Gražuolė Betė“ gerbėjai pasislinks arčiau ekranų – dvi koncerto viešnios stebėtinai panašios į serialo pagrindinę heroję, o kitos dvi galėtų būti bent jau Betės giminaitės.

Spalvingai pasipuošusios, su dantų briketais ir akiniais – taip atrodė į koncertą atvykusios panelės. Pasirodo, tai „keliukės“ Gintarė, Laisva, Skaistė ir Evelina. Taip atrodančių šių merginų nematė net ištikimiausi „Kelio į žvaigždes“ žiūrovai. Tačiau pamatys penktadienį.

Merginos nutarė pasveikinti kolegas, KĮŽ 3 laimėtoją Anatolijų ir antrosios vietos nugalėtoją Deividą, jiems itin svarbia proga – prekyboje jau pasirodė vaikinų debiutiniai muzikos rinkiniai.

„Keliukės“ nutarė pasipuošti: Gintarė ir Skaistė pasidabino dantis vadinamosiomis „kabėmis“, Laisva įsisegė „močiutės klipsus“, o Evelina susipynė valiūkiškas kasytes.

Merginos visą dieną „kabino“ Anatolijų su Deividu – viliojo juos sporto klube, kavinėje, o galiausiai nutarė atvykti į jų koncertą.

Debiutiniai 21-erių Anatolijaus ir jo vienmečio Deivido albumai jau pasirodė prekyboje. Anatolijaus albume sudėta dvylika dainų, tarp kurių – ir jaunimo meilės himnu tapęs "Nežinau, kodėl" bei hitas "Suteik man jėgų". Šias dainas albumų pristatyme trauks visa salė.

Deivido muzikiniame rinkinyje – dešimt „Kelyje į žvaigždes“ girdėtų ir visiškai naujų dainų.

Koncerte be žavių gražuolių Bečių kompanijos „keliukus“ palaikys Deivido dėdė Steponas Januška. „Džiugu, kad muzikinis žaidimas Deividui virto realia sėkme – pasirodė pirmasis jo „blynas“. Linkiu, kad jo dainas ir po daugelio metų dainuotų tūkstančiai gerbėjų“, - Deividą sveikino S. Januška.

Spalvingame, linksmų melodijų ir seksualių šokėjų kupiname koncerte taip pat kolegas sveikins „keliukai“ Dūmas, Valdas, Audrius, Grūdas. Prisiminsime populiariausias „KĮŽ“ dainas, taip pat išgirsime ir naujų kūrinių.

Anatolijaus ir Deivido albumų pristatymas su gražuolių Bečių kompanija – penktadienį, 19.10 val., per LNK.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją