Įžymybės, kurios žingsniuoja raudonuoju kilimu, visada dėvi ką nors išsiskiriančio ir stilingo, bet taip yra dėl to, kad jos neturi kito pasirinkimo. Jie visada yra dėmesio centre ir jų darbas yra atrodyti išskirtinai. Dažniausiai iš žvaigždžių galime pasimokyti stiliaus subtilybių, bet neretai jos apsirengia taip, kad žūt būt turėtume išvengti jų stiliaus klaidų. Viena tokių – gulbiška Bjork suknelė, rašo Ezinearticles.com.

Viena iš grožio ir stiliaus pavyzdžių – aktorė Keira Knightly. Mados kritikai ir fotografai stebi ją kaskart, kai ji žengia raudonuoju kilimu. Iš Keiros drąsiai galite mokytis mados subtilybių. Ir dėvėdama šilkinę suknią, ir kašmyro bei vilnos suknelę, K. Knightly atrodo nuostabiai. Keira kruopščiai renkasi ne tik sukneles, bet ir batelius, dažniausiai Jimmy Choo. Jos stilius – rafinuotas ir subtilus, todėl drąsiai galime ją vadinti Holivudo mados ikona.

Kelly Osbourne – tikra priešingybė moteriškai elegancijai. Jos stilius mažiau moteriškas, ne toks prabangus ar rafinuotas, bet Kelly savo ruožtu užpildo kitą mados rinkos nišą. Jos moteriškas Marilyno Mansono stiliaus atitikmuo ganėtinai populiarus. Už ką galime pagirti panelę Osbourne, tai už puikų aksesuarų derinimą. Jos roko stiliaus diržai ir rankinės puikiai tinka prie įvaizdžio, todėl visos tokio stiliaus gerbėjos turėtų pasimokyti iš Kelly, kaip atrodyti ne tik rokeriškai, bet ir stilingai.

Orlando Bloomas (vyras, kurio trokšta kiekviena moteris ir kuriuo trokšta būti kiekvienas vyras) yra dar vienas mados ikonų egzempliorius. Į jį drąsiai galime žvalgytis, jei norime sužinoti naujausius mados vėjus. Jo paprastas, bet ne prastas, kasdienis stilius susideda iš marškinėlių atviromis apykaklėmis, stilingų švarkų ir klasikinių džinsų. Orlando taip pat puikiai derina aseksuarus ir savo paprastą vyrišką stilių nuolat paįvairina įdomiomis detalėmis. Jo mėgstami aksesuarai – odinės apyrankės ar piratų stiliaus medalionai pakabinti ant odinės virvelės. Šis Holivudo gražuoliukas galėtų būti puikiu pavyzdžiu stilingiems vyrams.

Yra ir daugiau stilingų vyrų, kurie nuolat linksniuojame madų žurnaluose, bet vienas vyras iš jų išsiskiria – stilinguoju ir madinguoju pramintas Davidas Beckhamas. Rodos, kad santuoka su viena blogiausiai, anot kritikų, besirengiančia įžymybe nepakeitė Davido stiliaus pojūčio. Klasikinis Davido Beckhamo stilius – marškiniai prasegta apykakle, klasikinio kirpimo, detalėmis papuoštas švarkas, tiesūs džinsai ir odiniai batai. Tai laiko patikrintas aprangos komplektas, kuris nenuvils nė vieno vyro.

Yra ir daugiau įžymybių, kurių stiliaus suvokimas laikomas pavyzdiniu, bet svarbiausia – ne kopijuoti, o pasisėmus idėjų sukurti savitą stilių.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją