Dainininkas Jeronimas Milius, nors ir nesurengęs Lietuvos prisistatymo vakarėlio, nedainuodamas kitų šalių pobūviuose ir kitaip savęs nereklamuodamas, vos spėjo dalinti autografus ir šypsotis su gerbėjais žvelgdamas į fotoobjektyvus.

Paklaustas, ar nepavargo šypsotis, jis tik dar kartą pademonstravo, ką tobulai išmoko per savaitę Belgrade.

Šypsojosi pristatymo vakarą visi – stengėsi atkreipti į save dėmesį ryškia ar seksualia apranga, šokiais ar „žvaigždės sindromu“.

Didžiausią šurmulį sukėlė Ukrainos atstovės A.Lorak delegacija, kurią į vakarėlį atlydėjo Filipas Kirkorovas ir Verka Serducka - kaip ir dera žvaigždei, su iš tolo šveičiančia sidabrine žvaigžde ant galvos.

Prieiti prie šių žvaigždžių neleido apie dešimti apsaugos darbuotojų, tačiau kai kuriems pažįstamiems A. Lorak suteikė malonę gauti autografą.

Žymusis kalakutas Dustinas sulaukė nemažiau dėmesio, tik apsaugos jiems nereikėjo. Puikia anglų kalba bendraujantis Airijos atstovas mielai atsakinėjo į klausimus ir, lydimas scenos kolegų, dar ir uždainavo.

Iškilmingam vakarui scenos atstovai bei svečiai rinkosi puošnius apdarus – vakarines sukneles, kostiumus, dėmesį traukiančius aksesuarus. Skambant gyvai muzikai, merginos judino klubus, pavienės porelės ar grupės šoko ir dainavo.

Daugiau įspūdžių – nuotraukose:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją