„Nomads in the Night“ atlikėjas interviu „Eurovizijos“ informaciniam centrui papasakojo apie ketinimus susipažinti ir galbūt ateityje bendradarbiauti su Turkijos, Suomijos ir Azerbaidžiano atlikėjais, kurie „Eurovizijoje“ taip pat atlieka roko stiliaus dainas, bei atsakomybės naštą dainuojant vienam scenoje.

J. Milius taip pat nepamiršo paagituoti žiūrovų balsuoti už jo dainą. Lietuvos viltis „Eurovizijoje“ kalbėjosi su Esctoday.com žurnalistu Russelu Daviesu.

Kaip jautiesi po pirmosios repeticijos „Eurovizijos“ scenoje?

Buvo tikrai baisu ir keista. Tačiau dabar esu patenkintas, nes nepaisant to, kaip viskas praėjo, dabar jau žinau, ką turiu toliau daryti ir kokia linkme dirbti.

Kaip jautiesi scenoje būdamas vienas?

Jaučiu didžiulę atsakomybę. Juk esu grupės narys ir esu pratęs, kad grupės nariai būtų scenoje kartu su manimi. O dabar viską turiu padaryti vienas pats. Tai nėra lengva, bet aš su tuo susitvarkysiu.

Tu groji roko grupėje, ką veiki „Eurovizijoje“ dainuodamas miuziklą?

Tiesą sakant mano daina – roko baladė. Aš neiškeičiau savo muzikinio kelio į kitą kryptį. Šią dainą parašė mano grupės narys, jis yra dainos kompozitorius.

Kaip roko atlikėjas tikriausiai bijai konkurentų iš Turkijos, Suomijos ir Azerbaidžiano?

Taip, šios dainos man įstrigo. Tai žmonės, su kuriais norėčiau susitikti ir pabendrauti. Su savimi turiu reklaminį savo grupės kompaktinį diską, kuris išleidžiamas šį pavasarį, todėl būtų puiku su jais apsikeisti nuomonėmis ir muzika, o galbūt ir suorganizuoti bendrus koncertinius turus.

Gal nori ką nors perduoti „Esc today“ auditorijai?

Taip. Jei jums tikrai patinka mano daina ir vaizdas scenoje – balsuokite už mane.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją