Todėl jei iki šiol esate neabejingos Marijui, skaitykite toliau ir sužinosite, kaip turėtų atrodyti ideali „Trijų milijonų“ autoriaus moteris.

Plaukai

M. Mikutavičius sako, kad gražiai moteriai viskas tinka, todėl jo dėmesį patraukti galėtų ir įspūdingo ilgio plaukus turinti šatenė, ir trumpaplaukė blondinė: „Jei moteriai tinka tokia šukuosena, kokią ji nešioja, tai yra labai gražu. Negaliu pasakyti, kad labiau patinka natūralios merginos, o ne dažytais plaukais, nes vyrui susivokti šioje situacijoje labai sunku. Manau, kad šiais laikais nėra moterų nedažytais plaukais.“

Makiažas

Marijonas pirmenybę teikia natūralumui arba natūraliam makiažui, bet įvertina, jei esant tam tikrai progai moteris pasidažo ryškiau.

Manikiūras

Dėmesio! Legendiniam svajonių jaunikiui nepatinka priauginti dirbtiniai nagai, t. y. jam negražu, kai merginos prisiaugina per ilgus nagus: „Kartais net nežinau, kada merginos nagai priauginti, nesu juk ekspertas, bet kai tie nagai tampa tokie ilgi, kaip skruzdėdos, tai man negražu.“

Apranga

Marijus, skirtingai nei daugelis vyrų, kalbėdamas apie moterų aprangą, neteikia pirmenybės sijonui ar suknelei. Jo nuomone, gražios figūros merginą puošia ir sijonas, ir gražiai aptempiančios bei privalumus išryškinančios kelnės: „Argi negražu, kai gražią figūrą turinti moteris apsitempia džinsus? Žvėriškai gražu!”

Bateliai

Moterų avalynei M. Mikutavičius taip pat neteikia didelės reikšmės, bet naktiniame klube moterį jis norėtų matyti apsiavusią aukštakulniais. Jei su ta pačia moterimi Marijonas pievoje valgytų sekmadieninius sumuštinius, aukštakulniai jam atrodytų juokingai. Todėl moteris, anot Marijaus, turėtų jausti kur, kada ir kaip atrodyti.

Nesaikingas pasipuošimas

Marijonas sako, kad įvertina moterų pastangas atrodyti gražiai ir įspūdingai ir supranta, jei moteris kartais, net ir niekuo neišsiskiriančią dieną, nori atrodyti „velniškai įspūdingai“: „Man ir pačiam būna dienų, kai norisi apsirengti perdėtai tvarkingai.“ Tačiau žurnalistui ir muzikantui nepatinka, jei moteris nejaučia saiko ir sunaudoja tris kartus daugiau kosmetikos nei kitos moterys: „Graži moteris puikiausiai žino, kad jai nereikia apsikabinėti stebuklais, kad ji atrodytų gerai, jai pakanka pabrėžti tai, ką ji ir taip jau turi. Man visada patinka elegantiškas gražus santūrumus.“

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)