Tai nėra neįprasta situacija – taip atsitinka daugeliui žmonių. Be to, šią problemą ganėtinai paprasta spręsti ir tam nereikia jokių tablečių ar pornografijos žurnalų. Mūsų aplinkoje pilna natūralių afrozidiakų, kurie padės jums susigrąžinti seksualinį potraukį.

Afrozidiakų pavadinimas kilo nuo graikų meilės ir grožio deivės Afroditės vardo. Taigi, kaip matote, afrozidiakai populiarūs jau kurį laiką – tiksliau, jau daugelį amžių. Manoma, kad afrozidikai padeda smegenims išskirti tam tikrus cheminius elementus, kurie pagerina seksualinį gyvenimą ir malonumą. Afrozidiakai yra tam tikri maisto gaminiai, kaip austrės, šokoladas ir alkoholiniai gėrimai, rašo Ezinearticles.com.

Taigi paruošę romantišką vakarienę, kurią sudarytų tam tikri patiekalai, galite lengvai padėti sau ir partneriui iš svetainės pereiti į miegamąjį. Manoma, kad natūralūs šiuolaikiniai afrozidiakai gali pagerinti ir vyrų, ir moterų libido.

Afrozidiakais gali būti daugelis natūralių žolelių kaip anyžiai, saldymedis, česnakas, ženšenis, bazilikas ir kitos.

Kitas natūralus produktas – ikawe – yra skirtas vyrų libido padidinti. „Ikawe“ iš vietinės Afrikos genties Xhosa kalbos išvertus reiškia „karys“. Į šį mišinį įeina skirtingų žolelių iš viso pasaulio įvairovė. Šis preparatas yra visiškai natūralus ir saugus, prie jo nepriprantama ir manoma, kad preparatas gerina vyro reprodukcinę sistemą ir lytinį aktyvumą. Tai puiki alternatyva populiariosioms viagros tabletėms.

Thanda (meilė) yra panašus afrozidiakas skirtas moterims. Tai natūralus žolelių preparatas, kuris gerina seksualinę sveikatą, lytinį potraukį ir didina malonumą. Manoma, kad šis preparatas padeda moterims atsipalaiduoti ir mėgautis malonumais.

Sakoma, kad šie natūralūs afrozidiakai paaštrina kvapą, vaizdą, lytėjimą, girdėjimą ir skonį, todėl pagerina libido ir seksualinį pasitenkinimą.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją