Šiame projekte duetas dalyvaus svečių teisėmis, - rašoma pranešime žiniasklaidai.

H.Šklėriaus ir K.Kerbedžio draugystė prasidėjo dar pernai, kai Haroldas paprašė leidimo perdainuoti žinomą K.Kerbedžio dainą „Po begalybės valandų“. „Tąkart susitikome Panevėžyje, kur gana ilgokai teko įkalbinėti garsųjį atlikėją, kad šis leistų man perdainuoti vieną savo gražiausių dainų. Bet Kastytis leido“, – pasakoja Haroldas.

Taip palengva išsiplėtojo dviejų skirtingų kartų atlikėjų bendradarbiavimas. Neseniai K.Kerbedis buvo pakviestas dalyvauti LNK projekte „Žvaigždžių duetai“. Populiarusis atlikėjas pakvietė Haroldą kartu sudainuoti bendrą dainą. Beje, „Žvaigždžių duetuose“ atlikėjai dainuos Haroldo dainą „Ką pasakytų meilė“.

Pats Haroldas neslepia, kad pasirodyti su Kastyčiu jam buvo ne tik garbė, tačiau ir didžiulė patirtis. „Eidamas su juo į sceną jaučiu atsakomybę“, – teigė atlikėjas. K.Kerbedis neslepia, kad į jį kreipiasi daugelis Lietuvos atlikėjų, norinčių bendradarbiauti. „Haroldas buvo tas atlikėjas, su kuriuo sutikau sudainuoti duetu“, – sakė Kastytis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją