Būtent todėl kasmetinė Galos instituto šventė Metropolitano meno muziejuje šiemet sukvietė žymiausius aktorius, modelius, dizainerius ir muzikantus prisiminti legendinius superherojus ir pabandyti dar kartą į juos įsikūnyti. Gegužės septintąją vykusio vakarėlio tema: „Supererojai: mada ir fantazija.“

Šventės pavadinimas ganėtinai tiksliai apibūdina aprangos kodą – svečiai savo prabangius drabužius pritaikyti superherojų temai. Kaip sakė garbės svečias dizaineris Giorgio Armani, ši šventė – fantastinio kūno demonstravimas.

Kaip savo fantastinį kūną ir kostiumą demonstravo Beyonce, Beckhamai, Jennifer Lopez, Tomas Cruizas su Katie Holmes ir kiti – žiūrėkite nuotraukų galerijoje apačioje. Vakarėlio šeimininkais tapo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour, dizaineris Giorgio Armani ir aktoriai Julia Roberts bei George‘as Clooney, tą vakarą šventęs savo gimtadienį. Deja, ne visi svečiai ypatingai stengėsi savo apdarais pataikyti į renginio temą – daugelis, kaip visada, atėjo pasipuošę vardiniais mados namų kostiumais ir garsiausių dizainerių kurtomis suknelėmis.

Žavingai, lyg iš žvaigždės nulipusi, atrodė aktorė Naomi Watts, pasipuošusi balta klostuota suknele. Lyg ryški pasakos princesė puikiai atrodė Katie Holmes, pasipuošusi raudona Giorgio Armani suknele ir skaisčiai mėlynais bateliais. Vilioke supermoterimi persirengė kino juostos „Speed racer” žvaigždė Christina Ricci. Seksualiais apdarais savo supergalią demonstravo aktorė Thandie Newton. Su dizaineriu Valentino atėjusi modelis Claudia Schiffer atrodė it sniego karalienė. Žavinga pelene su Dolce&Gabbana pagalba tapo Scarlett Johansson.

Kiti superherojai – nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją