Jau kitą savaitę TV3 televizija švęs 15 metų gimtadienį! Nuo pirmadienio, gegužės 12 dienos, visos įprastos ir mėgstamos TV3 laidos pateiks begalę staigmenų – žiūrovai galės prisiminti seniai matytus veidus, puikiai pažįstamas ir pamėgtas laidas bei laimėti plokščiaekranius televizorius.

Intriguojanti laida „TV detektyvai“ taip pat ruošia ypatingą laidą.

TV3 laidų „Puikusis šou“ ir „Dzin“ artistas Karolis Sakalauskas jau mėnesį neatsigina nuo įkyrios ir paslaptingos gerbėjos. Ji humoristui į pašto dėžutę meta ne tik megztas kojines, bet ir saldainius.

Panašus likimas nutiko ir TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ aktorei Ingai Norkutei. Ji paniškai bijo būti viena namuose ar net eiti į parduotuvę. Medos vaidmenį „Moterys meluoja geriau“ seriale vaidinanti aktorė prisipažįsta, kad ją nuolat sekantis ir meilės laiškus rašantis vyras jai jau sapnuojasi. Tačiau sekliams didžiausia staigmena buvo ta, kad „TV detektyvų“ vedėjui Sauliui Sipariui taip pat prireikė pagalbos išsipančioti iš įkyrių gerbėjų pinklių.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją