Ir nors, kaip sako dizaineris Giedrius Paulauskas, aprangos kodų nebūtina laikytis, prieš eidamas į mados renginį tikriausiai kiekvienas pagalvoja, ką apsivilkti. Žinomi žmonės naujausių kolekcijų pristatymuose paprastai atrodo kitaip, nei ryte vedžiodami šunį. Tačiau yra ir tokių, kurie, eidami ir į prabangų vakarėlį neišsižada savo pankiško stiliaus. Arba atvirkščiai – apsirengia taip, kad originaliais apdarais patrauktų aplinkinių dėmesį.

Kadangi mados renginiai nuolat vyksta ir Lietuvoje, ir už Atlanto, palyginkime, kaip pasaulinio garso aktoriai, modeliai ir atlikėjai pasipuošia mados renginiams ir ką, eidamos į mados renginį, dėvi Lietuvos garsenybės.

Galime pastebėti, kad užsienio įžymybės paprastai rengiasi puošniau ir ištaigingiau, nei mados renginiuose besilankantys lietuvaičiai. Jūsų teismui – garsūs veidai Rudens/Žiemos kolekcijų pristatymuose.

Fotogalerijoje matysite akimirkas iš naujausių lietuviškosios mados renginių: Aleksandro Progrebnojaus ir Vidos Simonavičiūtės Rudens-Žiemos 2008/2009 kolekcijos pristatymo bei Ramunės Piekautaitės Rudens-Žiemos 2008/2009 kolekcijos pristatymo. Lietuvos dizainerių kolekcijos pristatymo svečių aprangą galite palyginti su Niujorko mados savaitės ir Mercedes-Benz Niujorko mados savaitės renginių svečių apdarais.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją