Be to, kad ji yra pagrindinis „Victoria‘s secrets“ modelis, Gisele sugrąžino į mados rinką supermodelio idėją. Kaip ir Naomi Campbell, Cindy Crawford ar Klaudia Schiffer, kurios visos turi supermodelio titulą, Gisele tapo mados veidu, kūnu ir ikona.

Nors Gisele paauglystėje ketino tapti rankinio žvaigžde, jos likimas susiklostė kitaip – kai G. Bundchen buvo vos 14-ika, „McDonald‘s“ restorane ją pastebėjo agentūros „Elite“ atstovai ir netrukus iš Brazilijos paauglei teko kraustytis į Niujorką. Kontraktą su „Elite“ ji pasirašė 1995-aisiais, bet tik 1999-aisiais įvyko didysis lūžis jaunos merginos karjeroje, kai jos atvaizdas atsidūrė populiariausio mados žurnalo „Vogue“ viršelyje. Tada antraštė skambėjo taip: „Seksualaus modelio sugrįžimas.“

Tikriausiai dabar supermodelis nesigaili, kad 1995-aisiais buvo pastebėta mados verslo atstovų – juk pagal Forbes.com ji yra brangiausiai apmokamas modelis pasaulyje – per 2007-uosius ji uždirbo 33 milijonus JAV dolerių, kuriuos galėjo prisumuoti prie jau turimo 150 milijonų vertės turto.

Gisele, kaip turtingiausias pasaulyje supermodelis, yra įtraukta ir į Guinnesso rekordų knygą. Nenuostabu, juk be darbo ant podiumo ir daugybės kompanijų reklamų Gisele yra pasirodžiusi ant daugiau nei 500 žurnalų viršelių visame pasaulyje.

Taip, Gisele į rinką sugrąžino seksualios, visus apvalumus turinčios manekenės kultą, kuris buvo pamirštas, kai ant podiumų karaliavo Kate Moss ir kitos smulkutės manekenės.

Nors ji liekna ir tvirta, Gisele tikrai negalėtume pavadinti trapia mergaite. 179 cm ūgio mergina turi apvalias kūno formas, galbūt dėl to pastaruosius septynerius metus ji yra svarbiausias apatinio trikotažo gamintojų „Victoria‘s secrets“ modelis.

Ir daugelis kitų mados namų rinkosi Gisele pagrindiniu savo modeliu ir reklaminiu veidu. Tarp jų: Versace, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana ir kiti.

Be pasiekimų modelio karjeroje, G. Bundchen yra ir aktyvi visuomenės narė (dalyvauja kompanijose prieš ŽIV, remia vėžio fondus ir Brazilijos vyriausybės programas). Manekenė taip pat yra ir verslininkė – jai priklauso viešbutis Brazilijoje ir vardinė basučių linija.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją