Kai Rima Petrauskytė dairosi į kitas veiklos sritis, o Linos Šerpytės mintyse – naujas šeimyninio gyvenimo etapas emigracijoje, Viktorija Perminaitė su garsiaisiais prodiuseriais Gintaru ir Mindaugu Bendžiais kalbasi apie galimybę vėl stovėti scenoje ir dainuoti.

Tiesa, kol kas vyksta tik labai abstraktūs pokalbiai. „Viskas tik kalbų lygmenyje – nėra jokių konkrečių planų, juo labiau tikslų įgyvendinimo“, - nenoriai kalbėjo Vika, kuri visą laiką užsimindavo, kad pramogų pasaulis jai artimas ir ji norėtų likti jame ir po „Mango“ išsiskyrimo.

Talentingai merginai iš tiesų sekasi pramogų pasaulyje – pernai ji kartu su „Žuvėdros“ šokėju Audriumi Butkumi nugalėjo televizijos projekte „Ledo žvaigždės“, šiemet kartu su Edmundu Kučinsku sėkmingai pavadavo trumpų tėvystės atostogų išsiruošusius TV3 laidos „Padainuokim!” vedėjus Vilių ir Violetą Tarasovus. Dar didesnį susidomėjimą išsiskirsčiusios grupės „Mango“ dainininke pakurstė atlikėjo Amberlife prisipažinimas, kad kelerius metus trukęs jo ir Vikos meilės romanas baigėsi.

„Aš klausau labai įvairios muzikos, ir tikrai negalėčiau pasakyti, kokią kryptį pasirinkčiau, jei toliau dainuosiu. Popmuzika, rokas, ir tas pats folkloras man yra labai gražūs“, - sakė V.Perminaitė.