„Greitėjantis gyvenimo tempas paskatino sukurti tai, kas patogu, neatsisakant savo romantikos idealo“, – sako dizainerė.

Šiandieninė Ramunės Piekautaitės kuriama moteris – gundanti ir paslaptinga, tačiau jos gundymo paslaptis ne gilios iškirptės ar aptemptos ir provokuojančios suknelės, o moteris paskendusi prabangiame audinyje – šilkų ir kašmyro klostėse. Seksualumo modeliams suteikia viliojantis, kelių nesiekiantis, suknelių bei sijonų ilgis.

Modelius vienija ir savitumo suteikia – didelės detalės, masyvios apykaklės, pridedamos kišenės ir kerinčios spalvos. Ateinančio rudens ir žiemos kolekcijos spalvų gama įvairi – nuo neutralios pilkos iki tamsiai mėlynos, elektrinės, violetinės ir koralo raudonio.

Stiprios moters įvaizdį atspindinti kolekcija buvo sudaryta iš trijų dalių – nuo žieminių paltų derinamų prie masyvių ilgaaulių iki žvyneliais siuvinėtų trumpučių suknučių ir žėrinčių aukštakulnių.

Ramunė Piekautaitė sako, kad šia savo kolekcija nori pakurstyti savo klientes keistis ir žengti koja kojon su greitėjančiu gyvenimo tempu, aplinka ir nauja komforto sąvoka. Įspūdingiausi kolekcijos modeliai – fotogalerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją