Gurkšnodami rožinį putojantį vyną ir smaguriaudami šokoladu padengtomis braškėmis įpareigojančioje aplinkoje žinomi žmonės atrodė ištaigingai – daugelis damų buvo pasipuošusios Ramunės Piekautaitės kurtais apdarais – taip rodydamos deramą pagarbą vakaro kaltininkei. Tačiau ir kitos moterys bei vyrai neatsiliko: šventiniais apdarais buvo pasipuošę kone visi vakaro svečiai.

Pasveikinti Ramunės su naująja kolekcija atėjo įvairių sektorių atstovai – verslininkai, aktoriai, mados pasaulio žmonės, televizijos veidai bei kitaip visuomenėje žinomi žmonės.

Kukliai kolekcijos pristatymo pradžios laukė Dalius Mertinas ir Laima Mertinienė, dizainerę sveikino aktorius Adolfas Večerskis, šiuo metu geriau pažįstamas kaip TV serialo herojus Rudolfas Baronas, kolekciją stebėjo TV laidų vedėja Giedrė Rusytė, susirinkusiuosius aštriais klausimais apibėrė Mantas Petruškevičius, bičiulio mylimosios atėjo palaikyti verslininkas ir vakarėlių liūtu tituluojamas Marius Gelažnikas bei aktorius Ramūnas Rudokas su drauge Indre.

Mados renginyje, kaip įprasta, pasirodė „Ranga Group“ vadovas Laimutis Pinkevičius, bičiulės darbus stebėjo modelių agentūros „Major Image Group“ bendrasavininkė Renata Mikailionytė, įspūdingai ir ištaigingai pasipuošę renginyje apsilankė restorano ir viešbučio „Stikliai“ bendrasavininkai Aleksandras ir Anna Ciupijai.

Svečius užiminėjo ir su visais spėti pabendravo didžiausias Ramunės gerbėjas ir remėjas – gyvenimo draugas Kęstutis Verslovas. Kęstutis ne tik spėjo pasirūpinti jųdviejų su Ramune dukrele Ula, bet ir deramai priimti svečius, kurių susirinko gausiai.

Apie R. Piekautaitės Rudens-Žiemos 2008/2009 kolekcijos modelius skaitykite čia.

Daugiau akimirkų iš kolekcijos pristatymo – rubrikoje Fotogalerija.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją