Į reputaciją žlugdančius skandalus įsivėlęs ir, kaip įtariama, su narkotikais užkluptas laidų vedėjas Gytis Balčiūnas taip pat ryšis paatvirauti prieš „Super L.T.“ kameras.

Jie garsūs ir geidžiami, daug uždirba ir sparčiai kopia karjeros laiptais, tačiau paragavę šlovės dainininkai ir laidų vedėjai dažnai sunkiai tą šlovę atlaiko. Vakarėliai ir taurelė po taurelės stipresnio gėrimo labai greitai tampa ne tik retu malonumu, o visa griaunančiu įpročiu.

„Super L.T.“ laidai žvaigždės sutiko itin atvirai papasakoti apie alkoholį ir nuopuolius. Turbūt niekam net netoptelėjo į galvą, kad visų merginų numylėtinis Mantas Jankavičius prieš kelerius metus lipdavo ant scenos gerokai įkaušęs. Baimė ir nepasitikėjimas savimi dainininko vos nenugramzdino į alkoholizmo liūną. Išgelbėjo, kaip pats sako, tik sveikas protas.

Netikėtai atvirai apie svaigalų įtaką laidos žurnalistams pasipasakojo ir renginių bei televizijos laidų vedėjas Gytis Balčiūnas. Pastarasis neseniai pagarsėjo skandalu, kai jo automobilyje buvo rastos, įtariama, narkotinės medžiagos…

Bėdų dėl alkoholizmo, pasirodo, turi ir skandalistas Eugenijus Ostapenko . Tapęs garsenybe, jis vis pakliūna į spaudą kaip nevengiantis linksmybių triukšmadarys. Tai jis kaimynams elektrą išjungia, tai su nepažįstamu jaunimu limuzinais važinėja, šampaną sriūbčiodamas. „Super L.T“ sužinojo, kad, regis, nekalto sriūbčiojimo įpročio Eugenijus rimtai nusprendė atsikratyti pas garsųjį burtininką Azanovą, kitaip vadinamą baltuoju magu...

Be kita ko, „Super L.T.“ apsilankys pas Jūžintų dainių Andrių Rimiškį naujuosiuose apartamentuose Šventojoje, kur ketina apsigyventi. Dainininkas neslepia, kad namo, pro kurio langą matosi jūra, teko smarkiai pakovoti.

„Super L.T.“ taip pat domėsis gražiausiais ir prabangiausius žvaigždžių žaisliukais. Nieko nešvankaus nepamanykite: štai, populiarusis Merūnas net neslepia, kad vyrai, kaip vaikai, labiausiai mėgsta žaisti su mašinytėmis. Meiliai vadinamų modeliukų Merūnas turi net du. O Rytis Cicinas lieka ištikimas dar karjeros aušroje jį išgarsinusiems „Lincoln“ markės automobiliams. Prabangus ir nežaislinis limuzinas puikiai tinka prie puošnaus Ryčio Cicino įvaizdžio. Na, ir, žinoma, kalbant apie automobilius, negalima apsieiti be Natalijos Zvonkės. Ji neseniai nusipirko naujutėlaitę Mazda 5, kuri šeimos biudžetą patuštino šimtu tūkstančiu litų.

Taip pat „Super L.T.“: ką apie antrąją Stano knygą mano jo kolegos? Bei kodėl A. Valinskas įkūrė partiją?

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją