Dvidešimtmetė „Kelio į žvaigždes 3“ dalyvė Evelina - vienintelė iš visų realybės šou dalyvių buvo jau ištekėjusi ir augino dar metų neturėjusį sūnelį Eriką. Smulkutė, tarsi pasakos „Coliukė“ herojė, iš tiesų yra trapi tik iš pažiūros.

Vaikystėje Evelinai teko pavaduoti sunkiai sergančią mamą - dirbti sunkų darbą, o taip pat nuolat važinėti į koncertus ir taupyti pinigus ateities svajonei - butui. Evelina iš vaikystės ištrauks vaizdų apie tėtį, prisimins kelis skausmingus epizodus, kaip antai: batas, lekiantis iš tėvo rankų mamos link... Evelina visą „Istorijų“ filmavimą dedikavo mamai: ji rūpinosi, ji vežiojo, ji tarėsi, ji nukentėjo. Neseniai vienas, tikėtina, kaimynės, anoniminis skambutis vos nesugriovė jųdviejų santykių. Spaudoje buvo klausiama, ar Evelina sumušė mamą, kuri dėl traumos esą net bijanti pasirodyti gatvėje. Evelina visa tai vadina nesąmone: „Juk nieko brangesnio ir nieko šventesnio nėra už gyvybę suteikusią mamą“, - svarsto jaunoji dainininkė.

Vos užsiminus apie spaudoje mirgėjusias skaudžias antraštes, Evelinos veidą surakina pyktis: kaip jie taip galėjo rašyti?!“. „Istorijos“ klaus, koks tas žėrintis žvaigždžių kelias? Evelina atsakys: žvyruotas ir duobėtas. Juo eiti ji pradėjo prieš keturiolika metų ir spėjo išleisti net penkis solinius albumus.

Skaudi Evelinos ir jos mamos „Istorija“ – šeštadienį, 17.45 val., per LNK.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją