Ir visa tai – toms, kurioms dažnai nerandame laiko pažiūrėti į akis ir pasakyti „Myliu“.

Šventiniame koncerte, kurį LNK filmavo vakar, balandžio 28-ąją, mamas sveikino per dvidešimt ryškiausių šalies muzikos žvaigždžių: Povilas Meškėla, Česlovas Gabalis, Natalija ir Deivydas Zvonkai, Rūta Ščiogolevaitė, Rytis Cicinas, Radži, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, „Pikaso“, „69 Danguje“, Asta Pilypaitė ir kiti.

Pirmojoje eilėje savo dainuojančias atžalas stebėjo kai kurių dainininkų motinos: R. Cicino, A. Rimiškio, Mino, taip pat Radži globėja, kuri, neslepia atlikėjas, jam kaip tikra motina.

Kai kurie atlikėjai buvo rimti ir susikaupę, kiti – nuolat juokavo. Andrius Rimiškis rodė, kaip smuiku turėtų griežti „Pikaso“ vaikinams talkinanti smuikininkė, o šmaikštusis Žilvinas Žvagulis, scenoje įsimylėjusiu žvilgsniu lydėjęs savo žmoną Ireną Starošaitę, užkulisiuose bučiniu apdovanojo ir prodiuserį Mindaugą Bendžių.

Klubas.lt vaizdo siužete – akimirkos iš koncerto filmavimo ir užkulisių.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją