O išskirtinį stilių gali sukurti ne tik drabužiai, bet ir aksesuarai. „Aksesuarai vyriškoje madoje daro vis didesnę įtaką saviraiškai ir bendram vyro stiliui“, – įsitikinęs Ž. Grigaitis.

Žilvinas sako aksesuarus naudojantis saikingai, bet kai kuriems iš jų nėra abejingas, todėl savo pamėgtus aksesuarus brangina ir teikia jiems ypatingą reikšmę. Vienas jų – rankų darbo voras iš juodų karoliukų.

Šį juodą prašmatnų vorą specialiai Žilvinui sukūrė lietuvių dizaineriai. Laidų vedėjas ir verslininkas sako, kad jam tai labai svarbu: „Aš ilgą laiką ieškojau ne britų, ne šveicarų, ne Swarovski inicialų, bet lietuvių dizainerių, kurie galėtų pagaminti. Džiaugiuosi, kad jau yra galimybė užsisakyti papuošalus ir aksesuarus ir dizaineriai gali pagaminti tai, ko tu nori – ne dominuojančius, o tinkančius prie vyriškos aprangos papuošalus.“

O kodėl gi Žilvinas segi būtent vorą? Neatsitiktinai! Stilingas vyras sako ir žino, kad voras yra stabilumo, nuoseklumo, įžvalgos ir tylėjimo simbolis. Atkreipęs dėmesį į šias voro interpretacijas Ž. Grigaitis nusprendė, kad toks aksesuaras – kaip tik jam.

Vis dėlto ne tik juodasis blizgusis voras puošia Žilviną. Vyras turi ir kitų simbolinių aksesuarų –Marokę pagamintą stambų žiedą ir paties suvertą perlų apyrankę. Marokietišką žiedą Ž. Grigaitis įsigijo Kasablankoje. Jį Žilvinas gavo iš bažnyčioje tarnavusio žmogaus. Tai relikvinis žiedas, kurį buvęs bažnyčios patarnautojas pats padovanojo Ž. Grigaičiui.

Tamsių perlų apyrankė – ne mažiau įspūdingas verslininko papuošalas. Perlus jis pats išėmė iš kriauklių ir dalyvavo vėrinio gamyboje. Šį vėrinį laidų vedėjas parsigabeno iš Singapūro.

Pasipuošęs prašmatniais papuošalais ir originaliu kostiumu Ž. Grigaitis atrodė išties išskirtinai, tačiau, kaip jis pats sako, tai tik detalės, kuriomis parodai pagarbą renginio ar vakarėlio organizatoriams.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją