Nuo to geriau ne tik tiems žmonėms (juos pričiumpa paparaciai), bet ir tokių vakarėlių organizatoriams. Vieną tokį vakarėlį ketvirtadienio vakarą suorganizavo naujas mados leidinys. Kaip taisyklė – į šį vakarėlį susirinko daug žinomų veidų, nemažai nežinomų veidų ir saujelė fotografų, kuriems įdomiausi – žinomi veidai.

Taigi norėdami atkreipti žiniasklaidos dėmesį, siųsdami kvietimą į mados renginį būtinai paminėkite, kad mados vakarėlyje dalyvaus žinomiausi stilistai Marijos žemėje (tokie yra du – Mantas ir Kęstas), garsūs dizaineriai, graibstomi modeliai ir kiti iškilūs mados pasaulio atstovai (pavyzdžiui, Asta Valentaitė).

Vakarėlio populiarumas bus garantuotas, jei svečius sukviesite į prašmatnią vietą (šį kartą tai buvo viešbutis „Narutis“ Vilniuje), pasamdysite žinomą vakaro vedėją (juo tapo Audrius Giržadas), vaišinsite nemokamais gėrimais ir užkandžiais bei pasiūlysite originalią programą (mados žurnalo pristatyme šią funkciją atliko ištrauka iš Gyčio Ivanausko spektaklio „Praba“).

Nenuostabu, kad į renginį susirinko visas būrys mados sektoriaus atstovų ir tiesiog žinomų žmonių: su mikrofonu sukiojosi žvitrusis Mantas Petruškevičius, fotografams mielai pozavo Violeta Repčenkaitė-Blėdienė su vyru Titu Blėdžiu, akytėm mirksėjo modelis Aistė Jasaitytė, gerų žodžių redakcijai nešykštėjo dizaineriai Giedrius Paulauskas ir Seržas Gandžumianas. Mados renginio nepraleido ir kiti madingi veidai.

Vis dėlto vaizdai kalba patys už save – akimirkas iš vakarėlio stebėkite žemiau esančioje fotogalerijoje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją