Kauno „Aukuro“ mokykloje baigęs dešimt klasių, vėliau jis žinias gilino gimtojo miesto J.Gruodžio muzikos konservatorijoje. Pakeitus mokymosi įstaigą, Vudis, iki tol buvęs niekuo neišsiskiriančiu moksleiviu, atsigavo ir sparčiai ėmė kopti pažangumo laiptais į viršų.

„Kai mokiausi „Aukuro“ mokykloje, mano pažymiai buvo vidutiniai. Toje pačioje mokykloje mokėsi ir mano brolis – jis buvo prie stropesnių moksleivių, tad su juo mane ir lygino. O man geriau būdavo kur į kiemą išbėgti palakstyti, - šypteli Vudis. – kai perėjau į konservatoriją, man sekėsi kur kas geriau – galbūt dėl to, kad mokytojai buvo kiti. Jei dėstytojas mane sudomina, apie savo dalyką papasakoja su bajeriu, man ir pats dalykas patinka. O jei man neįdomu – negaliu išmokti“.

Konservatorijoje Vudžiui neblogai sekėsi specializuoti dalykai – harmonija, solfedis. „Patikdavo man groti klarnetu – kol nepradėjau dainuoti, grodavau juo nuo septynių ryto iki septynių vakaro. Kai įkūriau grupę, pradėjau dainuoti, prasidėjo palaida bala“, - nusijuokia pašnekovas.

Tikra rakštis mokykloje Vudžiui buvo tikslieji mokslai. „Laikydamas matematikos egzaminą gavau devynis balus, vadinasi, nebuvau visiškas dundukas. Fizikos ir chemijos visai nemoku – aš esu truputį prie meno. Ketvertą dešimties balų sistemoje iš šių dalykų šiaip ne taip suraitydavo. Nematau prasmės mokytis to, kas man neįdomu – ir toks esu nuo vaikystės“, - sako Vudis.

Prieš patekdamas į realybės šou „Kelias į žvaigždes“, Vudis Kauno Technologijos universitete (KTU) porą metų gilinosi į muzikos technologijų paslaptis, tačiau po šou pabaigos į KTU auditoriją nebegrįžo. „Dabar savarankiškai studijuoju garso režisūrą – atsisiunčiu vaizdo medžiagą, už kurią moku nemažus pinigus“, - apie dabartines savo studijas pasakojo Vudis.

Klubas.lt nusprendė patikrinti bendrą Vudžio išprusimą ir uždavė jam tris klausimus.

Pirmoji Lietuvos sostinė?

Pirmoji Lietuvos sostinė? Uf.... Gal Trakai? Greičiausiai Trakai arba Vilnius, bet tiksliai nežinau.

(Teisingas atsakymas – Kernavė).

Kuris garsiosios grupės „The Beatles“ narys buvo nušautas išprotėjusio gerbėjo?

Lennonas. Mano brolis seniau buvo didelis „bitlų“ fanas, daug yra man apie juos pripasakojęs.

(Teisingas atsakymas – Johnas Lennonas).

Kaip rašytum žodį „ąžuolas“ – su „a“ nosine ar be?

Su nosine. Juk du kartus kalbos kultūrą esu baigęs.

(Teisingas atsakymas – su „a“ nosine).

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją